Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Niğde İl Başkanlığı ve İyi Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığı’ndan yaşanan değişimin ardından yeni yönetimler İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Mümin İnan’ın da katılımıyla ilk toplantılarını gerçekleştirdiler. İlk toplantı İl teşkilatının tam katılımı ile göz doldururken ikindi toplantıda ise Merkez İlçe teşkilatının tam katılımı ve heyecanı seçim öncesi büyük moral oldu.

Toplantılara İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Mümin İnan, İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir, İl başkan yardımcıları, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Disiplin Kurulu üyeleri ve Gençlik kolları temsilcileri katıldılar.

İBRAHİM UZUN: BU ŞEHİR HEPİMİZİN
Toplantıların açılış konuşmasında konuşan İl Başkanı İbrahim Uzun; “Bizler bu yola zafer için çıktık. Niğde geçmişte belediyeciliğin adayımız Mümin İnan’ın başkanlığında nasıl yönetildiğini gördü. Niğde halkı Niğde’nin çok daha iyi yönetilebileceğini bunun ise bizlerin zaferiyle olacağını biliyor. Her türlü seçmen kitlesinden büyük bir teveccüh alıyoruz. Belediye asıl önemine yeniden kavuşacak. Rabbim burada bizlerle birlikte yol arkadaşlığı eden tüm yönetim kurulları arkadaşlarımıza, bize desteğini esirgemeyen Niğde halkını utandırmasın. Bu şehir madem hepimizin, o halde bir şehir nasıl yönetilir hep birlikte göreceğiz” dedi.

İNAN: BELEDİYENİN ASIL SAHİBİ NİĞDE HALKIDIR
Toplantılarda İl Başkanı’ndan sonra söz alan İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Mümin İnan ise; “Belediye bu şehirde yaşayan her bireyin ortak sahibi olduğu bir hizmet alanıdır” dedi ve devam etti: “Şehir merkezinde ki hizmeti uzak noktalara götürülmemesi gibi bir lüksü yoktur. Belediyecilik; adil hizmet, eşit hizmet, dürüst hizmet, uzun vadeli doğru yatırım, verimli kullanım ve bunun gibi bir çok başlığın içerisinde yer alan kurumdur” dedi.

İNAN: ŞEHRİN HER KÖŞESİ EŞİT HİZMET ALMAK ZORUNDA
Niğde’nin her bir köşesinin eşit hizmet almak zorunda olduğuna da değinen İnan, “Belediye bunu yapmak zorundadır. Bölgesel ihtiyaçlara anında cevap vermek zorundadır” diye konuştu.

DOĞRU ADIMLAR ATTIK
İnan Sözlerine şöyle devam etti: “1999’dan 2017 tarihine kadar olan süreçte 2 dönem boyunca halkımıza kapılarımızı sonuna kadar açmıştık bunu en iyi Niğde halkı bilir. Bu kapı 31 Mart 2019 tarihinden itibaren yine sonuna kadar açılacak. Bu süre içerisinde halkımızın hayatını kolaylaştıracak faydalı uzun vadeli bir çok çalışma ve projeye hayat verdik. Şehrin bir çok bölgesi hala o dönemlerde yaptığımız hizmetlerden faydalanmaya devam ediyor. İsteyince yapılabileceğini böylece görmüş oluyoruz” dedi.

İNAN: HER AKLIMIZA GELENİ PROJE DİYE HAZIRLAMIYORUZ
“Projeler, o şehrin ne tür ihtiyaçları varsa ona göre hazırlanır” diyen İnan: “bizim dönemimizden bu güne atıl hiçbir proje yoktur. Hepsi tam anlamıyla doğru atılmış adımların alınan kararların eseridir. Sırf proje listemizde yer alsın kalabalık olsun diye bir gayemiz yok olamaz. Vatandaş bu halkın parasını bu halka bu şehir için kullanma yetkisini verirken bizlere güveniyor. Bu güven bağı tamda burada devreye giriyor. Yeni dönemde de yeni projelerimiz fakat ayağı yere basan insanın ihtiyacı olan, çözüm odakalı ve yıllarca varlığını koruyacak projeler olacak.”

MÜMİN İNAN: ŞEHRİN NE İHTİYACI OLDUĞUNU SİZLERE SORUYORUZ
İnan: “Öyle gelişi güzel ölü hamleler yerine bu şehrin asıl neye ihtiyacı olduğunu sizlere soruyoruz. Eğer bu şehri yönetmeye talip isek, başaracağımıza da inanıyor isek, neden bu şehri vatandaşın kendi fikirleri yönetmesin. Belediyeciliğin asıl görevi de budur. Sır yapmak için halkın parası gereksizce harcanamaz. Buradan siz değerli Niğde halkına sesleniyorum; Gelin bu şehri hep beraber yönetelim.”
 


 
Editör: TE Bilişim