İYİ Parti 3’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor. İYİ Parti Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyesi Mümin İnan, Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun ve Niğde Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir, İYİ Partinin kuruluşunun 3. yıldönümü nedeniyle ortak bir açıklama yaparak “3 yıl önce kurulan İYİ Parti, Genel başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yol ile hedefte ve Milletimizin yanında umudun, cesaretin ve kararlılığın simgesi haline gelmiştir” dediler.

25 Ekim 2017 yılında Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti’nin kısa sürede hem ülke yönetimin hem de gündeminin kilit partisi haline geldiğini, zaman zaman farklı konular ile karalama kampanyaları yapılmak istense de geri adım atmayan ve hedefe tam yol ileri devam ettiğine işaret eden Mümin İnan, İbrahim Uzun ve Selçuk Demir; “Söz verdiğimiz her şeyi halkımızın imkânlarına sunmaya hazırlanıyoruz. İktidarın yeni ismi ve formu yakın zamanda tamamen değişecek ve ülkesine sadık işine layık yönetimler ile ehil bir yapı kuracağız. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde, kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atmış olan partimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile ‘takip eden’ değil ‘takip edilen’ parti olmuştur. Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi İyi Parti ile birlikte bitmek üzeredir” dediler.

Mümin İnan, İbrahim Uzun ve Selçuk Demir ortak açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verdiler; “İYİ Parti olarak hedefimiz, ülkemizi bu ekonomik krizden, adaletsiz sistemden, liyakatsiz düzenden, parça parça edilen duygulardan ce çaresizlikten kurtarmak boynumuzun borcudur. 3 yıl gibi bir sürede ülkemiz adına şuan her ne kadar muhalefet olsak ta yön verecek gücümüzün olduğunu milletimiz görmüştür. Bizlere inanan her bir bireyimizin bu hakkını ödemenin tek yolu hükümet değişimi ile adil yönetim sözüdür. Söz verdik yerine getirmekte borcumuzdur. Bizlerde bu duygu ve düşünceler ile İYİ Partimizin 3’ncü yıldönümünü gurur ve sevinçle kutluyoruz. 3’ncü İYİ yaşımız kutlu olsun.”

Editör: TE Bilişim