Niğde OSB Başkanı Şevket Katırcıoğlu, milletvekili adaylarının, aday oldukları illerde yaşayan, bölgesinin sorunlarını bilen kişilerden seçilmesi gerektiğini belirterek, 'İthal Adaylar, Niğde’ye Yaramaz' dedi.
NiğdeOrganize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, milletvekili adaylarının, aday oldukları illerde yaşayan, bölgesinin sorunlarını bilen kişilerden seçilmesi gerektiğini belirterek, 'İthal adaylar, Niğde'ye yaramaz' dedi. Niğde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu yaptığı açıklamada, şartların uygun olması halinde milletvekilliğine aday adayı olabileceğini belirtti. İnsanın kendi istemesi ile aday olmasının yanlış olduğunu vurgulayan Katırcıoğlu, 'Birilerinin sizi istemesi lazım, Niğde'nin, Niğdelinin istemesi lazım. 'Ben adayım' diye ortaya çıkmanın bir anlamı yok. Ben de şartlar uygun olursa, Niğde isterse aday adayı olabilirim' dedi.

Siyasi partilerin belirli kriterlerinin olduğunu, bu kriterlere uyan herkesin aday adayı olabileceğini anlatan Katırcıoğlu,
Niğde milletvekillerinin, sorunları çözümü noktasında daha faal olması gerektiğini kaydetti. Katırcıoğlu, 'Adam Ankara'da, İstanbul'da yaşıyor. Sadece milletvekilliği seçimi için Niğde'ye geliyor. Elbette parti lideri bilir ama ben bu kişilerin aday yapılması taraftarı değilim. Vatandaş seçeceği milletvekili tanımalı bilmeli. Dönüp dolaşıp sonunda Niğde’ye geleceğini de bilmeli. Vatandaş bunun tespitini iyi yapmalı. Bize dışarıdan gelen ekstraları ne' diye konuştu.

Haberler.com
Editör: TE Bilişim