İşçi Partisi Niğde İl Başkanı Z. Cem Yıldırım yaptığı yazılı basın açıklamasında  “ İşçi Partisi’nin yerel yönetimler seçimine hazır olduğunu belirtti.

 

İl Başkanı Yıldırım açıklamasında ; “Partisinin 2014 yılı Mart ayında yapılacak Yerel Yönetimler Seçimleri’ne katılmaya hazır olduğunu ve büyük başarılar kazanacaklarını belirten Yıldırım ; “Yükselen halk hareketi ve devrimci yükseliş sandıklara da yansıyacaktır. Milletimiz, İşçi Partili Belediye Başkanlarının yöneteceği örnek belediyeleri görecektir” dedi.

 

 

Belediye Başkanı aday adaylıkları için başvuruları kabul etmeye başladıklarını, başvuru süresinin 10 Eylül’de sona ereceğini söyleyen Yıldırım, İşçi Partisi’nde adaylık ödentisi alınmadığını da açıkladı. 

 

 

İşçi Partisi’nin, Türkiye’nin her yerinde yerel seçimlere, milli güçleri birleştirerek katılacağını söyleyen Yıldırım; “Belediyelerimizi AKP’den ve Bölücülükten kurtarmak ertelenemez görevdir. Bunun için Milletimizin bütün güçlerini birleştirmek önemlidir” dedi.

 

 

İşçi Partisi’nin birleştirme maharetinin kamuoyunun malumu olduğunu ifade eden Yıldırım: “2012’den başlayarak yükselen ve Haziran 2013’te ayaklanmaya dönüşen halk hareketinin muhteşem rüzgârıyla birleşe, birleşe kazanacağız! Alanlarda ‘Hükümet İstifa’, ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ diyerek toplanan milyonların talebi de budur. Türk Bayrağı altında, Atatürk’te birleşen halkımızın talebini karşılayacak ve milli güçleri birleştireceğiz” dedi.

 

 

         Belediye Başkanı ve diğer adayların belirlenmesinde azami dikkat ve özenin gösterileceğini belirterek, nitelikli adaylarla seçimlere katılacaklarını söyleyen Yıldırım; “Adaylarımız, Atatürk devrimcisi, dürüst, ahlaklı, lekesiz, uzman, halka hizmet ruhuyla dolup taşan, sade yaşayan, saygın, kamu çıkarını özel çıkardan üstün gören, öncü ve önder yurttaşlardan oluşacaktır” dedi.

 

 

Yıldırım açıklamalarını şöyle tamamladı: “Hedefimiz, yerel yönetimleri AKP gericiliğinden ve PKK bölücülüğünden kurtarmak, Atatürk’ün halkçı Belediyelerini kurmaktır! Tüm Niğdelileri İşçi Partisi saflarında birleşmeye ve görev almaya çağırıyoruz!. “dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim