İşçi Partisi Niğde İl Başkanı Emekli Astsubay Z.Cem Yıldırım İşçi Partisi Niğde Belediye Başkan adayı oldu.

 

İşçi Partisi Niğde Belediye Başkan adayı Z.Cem Yıldırım Niğde'de yeni çarşıda  yaptığı basın açıklamasında ; “12 yıldır işbaşında bulunan AKP eliyle cumhuriyet devrimiyle kurduğumuz tüm kurumlar yıkıldı.

 

Andımız yasaklandı, TC ibaresi tabelalardan çıkartıldı, Atatürk anıtına çelenk koyma izne bağlandı.

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başına çuval geçirildi. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden vatansever Türk subayı terör örgütü yöneticiliği ve üyeliği suçlamasıyla esir alınmışken PKK en güvenli dönemini yaşamakta. Dağdan inip yol kesiyor, kimlik kontrolü yapıyor, kaymakam atayıp, vergi topluyor, gümrük alıyor.

 

Amerika güdümünde ve Büyük Ortadoğu projesi kapsamında seyreden dış politika, komşularımızla aramızı tamamen açtı. Suriye’nin parçalanması için savaşan teröristler, ülke topraklarımızı üs olarak kullanmakta, barınmakta, eğitim görmektedir. Son dönemde bölgeye tırlar ile gönderilen ve basına konu olan cephaneler, sınırımızın ne denli güvenli olduğunun apaçık göstergesidir.

 

Meclisteki kaset operasyonlarıyla teslim alınmış muhalefet ise, Mısır’daki gelişmelerde, Ergenekon Davasında “ Darbeciler temizlensin ” diyerek ve

Libya tezkeresinde olduğu gibi açık destek olmuş, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarında AKP-Cemaat arasında ya da Gezi eylemlerinde Tayip Erdoğan-Abdullah Gül arasında taraf tutarak, sistemin devamına yönelik anlayışını sürdürmektedir.

 

Günden güne artan hayat pahalılığı, işsizlik ve geçim sıkıntısıyla kıvranıp iki yakası bir araya gelmeyen milletimiz ise gelişmeleri takip etmekte, Türkiye’nin içine girdiği derin krizden çıkış yolunu gösterecek bir seçenek aramaktadır. “Her yer mafya her yer yolsuzluk”, “Hırsız var” bağırışları kulakları sağır etmektedir.

 

Milletimiz her şeye karşın Milli Anayasa Forumlarıyla, 23 Nisan–19 Mayıs–29 Ekim ve 10 Kasımlarda meydanlarda bir araya gelerek kenetlenmekte, Silivri buluşmalarıyla bilenmekte, Gezi eylemlerinde olduğu gibi sürece aktif müdahale etmektedir.

 

Milletimiz iktidar olmak istemektedir. İşçi Partisi, Atatürk’te birleşerek bir araya gelen, Türk Bayrağıyla ve Mustafa Kemalin Askerleriyiz diyerek yürüyen milletimizi birleştirmekte, mücadelenin en önünde yer almaktadır.

 

 

Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, ülkemizin bağımsızlığı için milletimizin bütün imkân ve kabiliyetlerini seferber ederek Milli Hükümeti kuracak kuvveti bir araya getirmek görevi partimizin önündeki en büyük görevdir.

 

Milletimiz hazırdır. Milletimiz Aslanlı Yol’da yürümektedir. Aslanlı Yol’da yürüyenler, İşçi Partisi ile birlikte halkçısı, milliyetçisi, bütün partilerin vatansever

seçmenleridir. Haziran Ayaklanmasından Aslanlı Yol’a çıkan öncü kitlelerin halkı birleştirmesi iktidar olmak için tayin edicidir. Bu görevi bugün İşçi Partisi yapıyor. İşçi Partisi olarak, bir iktidar tasarımı ürettik ve kamuoyu önünde CHP ve MHP başta olmak üzere muhataplarımıza önerdik. CHP ve MHP’nin Niğde il başkanları ile merkez ilçe başkanlarına önerdiğimiz iktidar tasarımına ilişkin 21 sayfalık dosyayı elden teslim ettik.

 

Ve dedik ki;

 

Güç birliği, İşçi Partisinden birkaç arkadaşımızın seçilecek yerden aday gösterilmesiyle tamamlanacak kısa vadeli ve sınırlı bir çalışma değildir. Güç birliği oy hesabıyla değerlendirilecek kadar basit de değildir.

Niğdeli seçmenler, Niğde halkı AKP’ye karşı ittifak yapılmasını, partilerin bir araya gelerek birlik ve beraberliği sağlamasını ve seçimlerden zaferle çıkmak istediklerini söylüyor. Bu sese kulak verelim. Biz zaten birçok eylemde yan yana yer almış ve tabanda birlikteliği sağlamıştık, bunu seçimlerde de devam ettirelim, hatta bu yerel seçimlerden sonra, Atatürk’te birleşip güç birliği yaparak, genel seçimlere ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılalım.

Bu güç birliği milletimizi birleştirir; milliyetçi yurttaşları kazanır; Kürdümüzü kazanır; milli güç birliği ile önümüzdeki üç seçimi de kazanırız!

Türkiye’yi düze çıkaralım, Aslanlı Yol’da Kemalist Devrim’i tamamlayalım.

Belediye Başkan adaylarıyla da sürdürdüğümüz bu güç birliği çabamız olumlu sonuçlanmadı, Güç birliği olmadı. Bize bu görüşmelerde söylenen şu oldu;

 

1.     Her seçim döneminde tekrarladıkları gibi, “ bizi gönüllü destekleyin ”

2.     Çalışmalarımız gayet başarılı, anketlerde en öndeyiz, seçmen yanımızda, bize oy vereceğini ifade ediyor, bu gidişle biz seçimi rahat kazanırız.

 

Yani “ bizim, sizin oyunuza ihtiyacımız yok ”, demeye getirdiler.

 

Ama Aslanlı Yol bir gerçek ve iktidara yürüyor. Haziran Ayaklanmasından Aslanlı Yol’a çıkan 10 milyonlar 30 Mart’ı beklemektedir.

 

İşçi Partisi olarak, krize yanıtın programını saptadık: Kemalist devrimi tamamlamak!

Türkiye girdiği bu çıkmazdan devletini ve toplumunu yenileyerek çıkacaktır. O nedenle İşçi Partisi’nin Kemalist Devrimi tamamlama programı, artık Türkiye’nin önündedir.

 

 

Milletimizi bu programda birleştireceğiz.

Tek doğru siyaset, yerel seçimlerde Aslanlı Yol’da ilerleyen İşçi Partisi’ne ve Atatürk’te birleşen adaylara oy vermektir.

Kriz, İşçi Partisi’nin çözümlerini gündeme getirmiştir.

Bugün Türkiye’nin Atatürk Devrimi temelinde yeniden örgütlenmesi için, görev İşçi Partisi’ni büyütmektir.

 

İşçi Partisi, Niğde’de her ilçede seçmenimizin önüne, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeliği seçimlerinde Aslanlı Yol adaylarını koydu.

Başarılı sonuçlar alacağımız kesindir.

 

Ben, Emekli Astsubay Z.Cem Yıldırım İşçi Partisi’nden Niğde Belediye Başkanlığına adayım.

 

40 yıldır hemen her seçimde, hapiste tutulan Genel Başkanım Sayın Doğu Perinçek olmak üzere, Silivri-Hasdal-Sincan ve Şirinyer’de esaret altında yaşayan, Türkiye’nin en temiz insanlarını selamlayarak konuşmamı bitiriyorum.

 

İşçi Partisi’ne güvenin!  

İşçi Partisi’nde toplanın!

İşçi Partisi’nde birleşin! 

İşçi Partisi’ni büyütün!

Oylar Çoban Yıldızına oylar İşçi Partisi’ne!”dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim