İP Bor İlçe Başkanlığının 1’nci Olağan Kongresi 10 Şubat 2013 Pazar günü yapıldı.

 

İP Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım kurultayın açılışında yaptığı konuşmasında; “ İmralı müzakereleri ve Yeni Anayasa zırvalığı adı altında yürütülen çalışmaların ülkeyi bölünmenin eşiğine getirdiğini vurgulayarak, Atatürkçü, halkçı, milliyetçi ve devrimcileri Bor’da birliğe, İşçi Partisi önderliğinde mücadeleye ve üye olmaya çağırıyorum” dedi.

 

İP Bor İlçe Başkanlığına seçilen Harun Yavuz; “ İşçi Partisinin Bor’da geç ama kararlı bir şekilde teşkilatını kurduğunu belirterek milletimizi birliğe ve mücadeleye sevk edecek azme ve kararlılığa sahibiz. İP’nin yönetici ve üyeleri olarak Milli Devletimize, Cumhuriyetimize ve Atatürk Devrimlerine kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız ” dedi.

 

Kurultayın ardından yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ve parti yöneticileri Atatürk Anıtını ziyaret ederek, saygı duruşunda bulundular.

 

İP Bor ilçe kurultayı sonucunda İlçe Başkanlığına Bor Kütüphane Müdürlüğü görevinden emekli olan Harun Yavuz seçilirken, yönetimi ise şu isimlerden oluştu: S.Veli Selçuk, Vedat Ünsal, Galip Ünal, S.Bülent Selamoğlu.





 

Editör: TE Bilişim