Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez ilçe Teşkilatı köy kasaba ziyaretlerine aralıksız devam ederken, vatandaşın içinde bulunduğu çıkılmaz durumu bir kez daha gözler önüne serdi ve Halkın sıkıntılarına derinlemesine kulak verdi. Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez ilçe Başkanı İmdat Yağmur “AKP’nin milletvekillerinin giremediği birçok belde ve köyde Milliyetçi Hareket Partisi göğsünü gere gere halk desteği ile çalışmalar yapıyor” dedi.

 

Orhanlı, Edikli beldelerine ziyarete giden Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez ilçe Başkanı İmdat Yağmur başkanlığındaki heyet, halkın MHP’ye olan büyük desteğine de şahit oldu. Kime halini sorsan dertlenen vatandaşlar, adeta unutulmuş, terk edilmiş bir kenara itilmiş olduklarının altını çizerek “Bizler bu milletin ve meclise gönderdiğimiz vekillerin ve hükümetin asaleten sahipletiriz. Kendi elerlimizde gönderdiğimiz vekiller bugün bizleri ne çabuk unuttular. Artık vatandaş uyandı. 10-11 yıldır uyutulmaktan sıkıldık, artık uyanmak zamanıdır. Gören göze kılavuz gerekmiyor. Bunca zaman vaatlerin esiri olduk, kandırıldık fakat artık yeter, kimse süslü cümleler ile kan-dı-ra-maz” dediler.

 

MÜSAADE ETMEYİZ ETTİRMEYİZ

 

Beldelerde üreticinin ve vatandaşın derdini dinleyen heyet vatandaşların Hükümetten ne denli soğuduğunun bir kez daha bire bir şahidi oldu. Burada vatandaşa seslenen MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, “Sıkıntılarınızı çok iyi biliyoruz. Sizin içinde bulunduğunuz durum bizleri de üzüyor. Sizlerden isteğimiz bizlere yetki vermeniz, bu yetki ile sizlerin tüm sorunlarına çözüm üretmemiz konusunda desteğinizi istiyoruz. Söz veriyoruz sizleri kukla görenleri bu siyasi arenadan sileceğiz. Kimse bu ülkenin vatandaşını, üreticisini sandığın dışında yok sayamaz. Buna müsaade etmeyiz ettirmeyiz” diye konuştu.

 

ÜRETİCİ, HALK, ESNAF: “BİZ YAŞARKEN ÖLÜYÜZ”

 

1 günde 10 ayrı yerde konuşma yapan ve önemli konulara da yer veren İmdat Yağmur, “Şunu söylemek isterim ki içler acısı bir durum var ve içlerinden bir tane vatandaşımız şunu söyledi; ‘BİZ YAŞARKEN ÖLÜYÜZ’ inanın içim sızladı. Her ne olursa olsun bu insanlar zor durumda AKP hükümeti dönüp ne oluyor diye bakmıyor. Ortada bir büyük sorunlar var bunu çözmek için devlet devletliğini yapmalı hükümet, hükümet olma gereğini yerine getirmelidir” dedi.

 

Eli kanlı bebek katili ve PKK’ya bile boylu boyunca kucak açan hükümet kendi vatandaşını diri diri mezara koymaya çalıştığına da dikkat çeken İmdat Yağmur “O kadar sorun var ki ‘Niğde’de beldelere ve kasabalara AKP milletvekilleri AKP il başkanı ve diğer yöneticiler giremiyor’ bu sözümü geçtiğimiz gün gazete haberlerinde de söylemiştim çünkü ‘GİREMEZLER’. Bu köyler ve beldeler sizlere oy verdi siz ne yaptınız hiç bir çözüm uygulamadınız. Ben MHP Niğde ilçe başkanı ve teşkilatım olarak girmedik kapı ulaşılmadın vatandaş bırakmayarak herkese bu ülkenin asil unsurunun halkın kendi olduğunu halka  ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözü ilkesiyle anlatacağız artık MHP iktidarı gerekiyor” dedi.

 

 



Editör: TE Bilişim