AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Kanat Çayan, Niğde’de Aday adaylık süreci içinde ilk aday adaylık seçim irtibat bürosunu açtı.

 Geçtiğimiz hafta, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerinde aday olmak için başı görevinden istifa eden Niğde Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kanat Çayan, Niğde’de bir ilki gerçekleştirerek aday adayı seçim irtibat bürosunu açtı.

Sabah saat 08:00’de açılan gecenin geç saatlerine kadar açık olan büroda Çayan, partililerine ve kendisini destekleyenlere proje ve fikirlerini açıklıyor.

Kanat Çayan, seçim bürosu ile ilgili açıklama yaparak “amacım Niğde’ye hak ettiği değeri vermek. Hizmet ve düşüncelerimi doğru bir şekilde aktarmaktır. Beni merak edenler olsun, benim vizyonumu ve fikirlerimi öğrenmek isteyen her gün yüzlerce Niğdeli büromuza gelerek sıcak çayın eşliğinde bilgi sahibi olmaktadır.” dedi.

Dr. Kanat Çayan, seçim sürecinde güzel bir yarış olacağını da ifade ederek ; “AK Parti İktidarlığı’nda Niğde hak ettiği tüm hizmetleri alacaktır.” Dedi.

Kanat Çayan istifasından itibaren 10 gün geçmesine rağmen, Niğde-Bor-Altunhisar’da bütün esnafı birebir kendi ziyaret ederken, bütün ev ve işyerlerine şu ana kadar 100 binin üzerinde tanıtım broşürü dağıttı. Köy ve kasabaları da gezen Çayan; “bu tempo sadece seçim için değil, seçimden sonra TBMM’de sürecektir. Bana inanan ve güvenen seçmenler, bunu böyle olduğunu biliyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la Niğde’yi ayağa kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.




Editör: TE Bilişim