Siper-Sen – Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası Niğde İl Temsilcisi Şerafettin Çopur seçim vaatlerinin takipçisi olacaklarını söyledi.

Kısa adı SİPER-SEN olan Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası Niğde İl Temsilcisi Şerafettin Çopur  1 Kasım 2015 seçimleri ardından bölge milletvekillerine çağrı yaptı.

Niğde İl Temsilcisi Şerafettin Çopur; “Milletimiz  iradesini sandıkta  gösterdi. Milletimizin sağduyusuna, tercihine saygı duyuyoruz. Niğde’den milletvekili seçilen Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu, Sayın Erdoğan Özegen ve Sayın Ömer Fethi Gürer’i sendikam ve şahsım adına tebrik ediyorum. Yerelde Niğdelinin, genelde ise milletimizin lehine karar ve çalışmalarda bulunacaklarına şüphem yok. Yüce milletimizin sağduyusu ile tek başına iktidar imkanı sunduğu Ak Parti ve Partinin Niğde’den seçilen milletvekillerinin gerek, 7 Haziran seçimleri, gerekse 1 Kasım seçimlerinde propaganda döneminde Niğde için verdikleri sözlerin sendika olarak takipçisi olacağız” dedi.

İl Temsilcisi Şerafettin Çopur,  açıklamasının devamında; “Emniyet Teşkilatında yaklaşık 17 bin sivil memur çalışmaktadır. Emniyet Teşkilatında, memur, teknisyen yardımcısı, aşçı, psikolog, mühendis, teknisyen gibi sınıflarda sivil memurlar hizmet vermektedir.  Emniyet Teşkilatında emek veren binlerce sivil memurun yıllardır yaşadığı çözüm bekleyen birçok sorunu bulunmaktadır. Sivil memurların çalışma şartları, görevde yükselme, mobbing,  görev tanımları, emeklilikte silah ruhsat ücretleri ve maaş gibi  acil çözüm bekleyen sorunları vardır.  Bu sorunlar yıllardır dile getirilememiştir. SİPER-SEN olarak, gerek Genel Merkez Yöneticilerimiz,  gerekse yerelde bizler, her ortamda  sivil memurların bu sorunlarını  TBMM’de yasama temsilcileri milletvekillerimize anlattık ve  anlatmaya devam edeceğiz. Yasama dönemine girildiğinde iktidar ve muhalefet parti milletvekillerimizden Emniyet Teşkilatında emek veren sivil memurlarımızın hak ve hukukları, sorun ve çözümleri konusunda duyarlı olmaya, destek olmaya  davet ediyor, 26.  Yasama Döneminin ülkemize, milletimize ve Niğdemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim