İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, yaptığı basın açıklamasında: "Hükümet temsilcilerinin ve AKP genel Başkanının garibanlık ön takılı ve tek bir alyansla çıktığı yolda her gün milletin gözünün içine baka baka anlattığı varlık hikayeleri tabanda hiç görüldüğü gibi değil.


BİR ELİ MANDA YOĞURDUNDA, BİR ELİ KESTANE BALINDA
Halk ekmek kuyruklarında sıra bekleyenler, yağ alabilmek için market market gezenler, çaya şekere her gün zam ile uyananlar, pasta yemenin tadını dahi unutanlar, ulaşımda yanından geçip giden minibüs ve taksilere sadece bakabilenler,  akaryakıt kuyruklarında zamsız yakıt almayı bekleyenler, işsiz kalanlar, okul-barınma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayamadıkları için üniversiteleri bırakan yada gidemeyen öğrenciler, kıt kanaat sadece karın tokluğuna yaşamaya tutunanlar ile “Kestane ballı, Medine hurmalı ve yulaflı manda yoğurdu yiyip yatanlar” hala aynı gıdaya bile erişimi neredeyse mümkün olmayan vatandaşımızın saray servetiyle aynı şartlarda yaşadığını düşünmesi oldukça acı vericidir.



Bir eli manda yoğurdunda, bir eli kestane balında olan siyasi iktidar ve temsilcileri, “Hangi fırında ekmek ucuz” diye dolaşan vatandaşı anlaması mümkün değildir. Öyle ki bunu da kendileri hem lüks yaşantıları hem de saray dilli üslupları tüm gerçekliği ortaya koyuyor.


En az 45- 50 TL  civarında olan peyniri zeytini, 180-200 TL civarında olan yağı, 20 TL’ye tırmanan şekeri, 30 lirayı gören patlıcanı, 18 TL’den satılan domatesi, 15 TL’lik salatayı, 15 TL olan sütü, 100 TL olan peçeteyi, kilosu 120 TL’yi  geçen eti, kilosu 45 TL olan tavuğu, en ucuzu 13 TL olan 2-3 kalite elek altı meyveyi bile bulmakta artık zorlanan vatandaş ile böylesine alay edilmesi cumhuriyet tarihinde benzeri görülmeyen bir durum olarak hafızalara kazınmıştır.

EJDER MEYVELİ, MANDA YOĞURTLU SIRÇA SARAYLAR SAHİPLERİNİN OLACAKTIR


“Yol yaptık ya” deyip yine parasını millete ödetip ve yine sadece kendileri kullana bilen bu siyasi iktidar, milletimizin sırtında büyük bir yüktür.

Hulus Özen Başkanlığındaki CHP Heyetinden Ziyaretler Hulus Özen Başkanlığındaki CHP Heyetinden Ziyaretler


Bu yükten kurtulmakta kurtarmakta mümkündür. Cumhuriyetin her bir fabrikasını satan, değerlerini ayaklar altına alan, milli duygu ve değerleri ile alay eden bu zihniyet gi-de-cek-tir.  Ejder meyveli manda yoğurtlu sırça saraylar asıl sahiplerinin olacaktır. İktidarın yoğurdu artık ekşidi!"


Her bir vatandaşımız, gıda, eğitim, ulaşım, barınma gibi yaşam kalitesini artıracak tüm imkanlara ulaşacaktır. Zafere doğru ilerler iken bununda yakın olduğunun bilinmesini isteriz." dedi. 

Editör: TE Bilişim