Bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Niğde'ye gelen İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk Niğde Belediye Başkanlığını da ziyaret etti.

Niğde'de Vali olarak görev yaptığı süre boyunca sevilen ve yakın ilişkileri ile gönüllerde taht kuran İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Belediye Başkanlığı ziyaretinde Niğde Belediyesi meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bakan Öztürk'ün Niğde'yi ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Niğde Belediyesi şeref defterini de imzalayan İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk daha önce vali olarak görev yaptığı Niğde'yi bakan olarak ziyaret etmesinde ki duygularını şu şekilde dile getirdi; "İki yıla yakın görev yaptığım ve Belediye ile çok yakın ilişki içerisinde bulunduğum Niğde'ye gelmekten ve aradan geçen zaman içerisinde çok olumlu büyük değişiklikleri, gelişmeleri görmekten son derece mutlu oldum. Niğde, belediye hizmetlerine susamıştı. Sayın Başkan Faruk Akdoğan ve ekimine teşekkürlerimi ve başarı dileklerimi bildiririm"

İLGİLİ HABER  AŞAĞIDA TIKLAYIN





Editör: TE Bilişim