İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, gerçekleşen kongrenin ardından bugün mazbatasını ilçe seçim kurulundan teslim aldı.


Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen İYİ Parti Niğde İl Başkalığı 3. Olağan Kongresinde tek liste olarak seçme giren İbrahim Uzun, mazbatasını Niğde İlçe Seçim Kurulundan, bugün Niğde eski Belediye Başkanı,23 Dönem Niğde Milletvekili ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mümin İnan, İl Genel  Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyeleri yeni yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı törende teslim aldı. 

CHP Milletvekili: Tarım Sektörünün Bankalara Olan Kredi Borcu Yüzde 75 Arttı CHP Milletvekili: Tarım Sektörünün Bankalara Olan Kredi Borcu Yüzde 75 Arttı


Mazbatasını teslim alan İl Başkanı Uzun, burada kısa bir açıklama yaparak; “İYİ Partiyi hem Niğde’de hem de ülke genelinde lider yapmak için çalışıyoruz ve devam edeceğiz. İktidar değişiminin ufukta göründüğü seçime az bir zaman kala çalışmalarımıza hız verdiğimiz gibi yeni yönetim kurulu arkadaşlarımız ile görev dağılımı yapıp Niğde’nin her alanında ve köşesinde olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim