Ankara’da yaşayan ve memleketimiz için bir kazanım olan, Bor’lu Hemşehrimiz Nazmi KARABULUT Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili Aday Adayı oldu ve müracaatını CHP Genel Merkezine yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU ile görüşen Nazmi KARABULUT tercihini İstanbul veya Niğde illeri olarak kullandı. Memlekete hizmet için milletvekili aday adayı olduğunu belirten KARABULUT şunları söyledi ;

“Niğdemiz bu iktidar dönemlerinde hizmette geri kalmıştır. Yeteri kadar ilimize yatırım alamamıştır. Bundan dolayı da bölgesinde Milletvekilliği boşluğu süre gelmiştir. Neden çünkü etkili milletvekillerine sahip olamadığından ilimize yeteri kadar yatırımları çekememişlerdir. Benim masam olsun ismim duyulsun mantığıyla hareket eden mevcut milletvekillerinden bu memlekete fayda gelmez ve gelemez. Bakınız görüyorsunuz sadece bir örnek, Güzel vatanımın her tarafına havaalanları inşaa edilip hizmete sokulurken, Bor ilçemize temeli atılıp atıl şekilde bırakılan bir havaalanına çivi bile çakılmadı. Bu neyi ifade eder biliyormusunuz size Niğde’de etkisiz milletvekillerinin iş başında olduğunu gösterir. Niğde’de Bor ilçemize çok güzel yatırımlar kazandırılabilir. Ama bunları meclis kürsüsünden dile getirecek milletvekillerimiz yok maalesef. Bundan dolayı memleketimiz insanlarının gerçek anlamda cebine değil memlekete çalışacak kişileri işbaşına getirmesi lazım diye düşünüyorum. Geleceğimizin yarınları olan evlatlarımıza daha iyi yaşanılabilir bir Niğde sunmak için yola çıktık ve CHP’den aday adayı olduk. Aday adaylığımı da tercih olarak Niğde ve İstanbul olarak kullandım. Tabi ki bu takdir CHP Genel Merkez yetkililerinindir. Biz hizmet için varız isim için değil. Bu memlekete kim allah için çalışırsa, bir tuğla bir çimento koyarsa yolu açık olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim