Mumcu, BİRKO Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olurken Haziran’da yapılacak genel seçimler için de AK Parti’den Niğde Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
 
                  BİRKO A.Ş.’nin Mayıs ayı sonunda yapılacak olan Genel Kurul’unda BİRKO Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olan mevcut Başkan Erdoğan Mumcu, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner’e yaptığı ziyarette 12 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler için Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyledi.
 
  Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütürken, Milletvekilliği vazifesini de yerine getirebileceğini dile getiren Mumcu, “Bir koltuğa iki karpuzu sığdıracağız. Niğde’ye hizmet için böyle bir yola girdik” dedi.
 
            BİRKO Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Mumcu, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner’i ziyaret ederek kutladı ve kendisinin de aday adayı olduğunu açıkladı. BİRKO Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Mumcu, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret ederek, kendisine ve yeni oluşan Ak Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’ne başarılar diledi.
         Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığına atanan Muzaffer Şahiner’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner’i İl Binasında ziyaret eden BİRKO Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Mumcu,   Şahiner’i bu önemli göreve getirilmesinden dolayı kutladı. Şahiner nezdinde Yönetim Kurulu Üyeleri’ne de başarılar dileyen Mumcu, Milletvekilliği seçimlerinde Niğde’nin 3-0 kazanacağına inandığını belirterek, “Niğde bu tarihi fırsatı mutlaka değerlendirecektir” dedi.
 
           Niğde’de Ak Parti’ye olan ilginin bu seçimlerde daha da artacağına inandığını, bunun Ak Parti’ye yapılan milletvekili aday adayı sayısından da açıkça görüldüğünü belirten BİRKO Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Mumcu, kendisinin de kısa bir süre sonra Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayacağını belirterek, “Ak Parti’nin iktidara geldiği günden itibaren ülkenin kalkınmasına her konuda çok büyük katkılar sağlamıştır. Yapılan hizmetler insanımızın refahı ve geleceği için dönüm noktaları olmuştur. Ak Parti iktidarı sürdüğü müddetçe ülkemiz daha hızlı kalkınacak, insanlarımız ve geleceğimiz daha huzurlu ve mutlu olacaktır. Bizlerde, bu hizmetlerin Niğde’mize getirilmesinde, her türlü çabayı tüm imkânlarımızı kullanarak seferber etmek istiyoruz ve bu nedenle de göreve talip oluyoruz. Niğde’nin daha da büyümesi ve kalkınmasına katkı sağlamak ve vatandaşımıza hizmet noktasında en iyi hizmeti getirmek istiyoruz” dedi.
AYNI MESAFEDE OLACAĞIZ
   
   Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner de Ak Parti’ye olan aday adayı başvurularının sayısının çok olmasının partiye olan ilginin bir göstergesi olduğunu belirterek; “Göreve geldiğimiz günden beri Niğdeli hemşerilerimizden çok büyük bir ilgi görüyoruz. Her gün çok sayıda insanımız bize tebrik ziyaretine geliyor. Öncelikle bu ilgiden dolayı tüm hemşerilerimize, dostlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu aşamalar sonunda Niğdemizi temsil edecek 3 milletvekili adayımızı belirleyeceğiz. Ak Parti olarak aday tespitinde, kamuoyu araştırmaları, parti teşkilatı önerileri gibi bir çok tespit prosedürleri devreye sokulacak ve nihayetinde genel merkezde yapılacak değerlendirmeler sonunda adaylar netleşecektir. Niğde teşkilatı olarak partimize başvuruda bulunan tüm aday adayı arkadaşlarımıza aynı mesafede olacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim