Demokrat Parti Niğde Milletvekili Adayı Cengiz Sefer, 12 Haziran seçimlerine doğru Tayyip Erdoğan propagandasının yoğunluğundan şikâyetçi olarak “Hangi kanalı açsanız, hangi gazeteyi çevirseniz yoğun bir AKP bombardımanı görüyorsunuz, eğer böyle giderse, yakında hava durumunu da sunarsa hiç şaşmayın!” dedi
 
Demokrat Parti 12 Haziran seçimlerine Niğde’de hızlı hazırlanıyor. Dün partililerle buluşan DP’li Sefer esnaf gezisi yaparak seçim programlarını seçmenlere aktardı. Demokrat Parti Adayı Cengiz Sefer; “Bugün bu ülke borç batağında sürüklenirken, yatırımlar Anadolu’ya yapılmazken, Başbakanın aklında ki tek şehir İstanbul olmuşken, hangi kanalı açsanız Recep Tayyip Erdoğan, hangi gazeteyi çevirseniz Recep Tayyip Erdoğan, böyle giderse yakında hava durumlarını da Tayyip Bey sunarsa hiç şaşmayın!” diyerek medyadaki AKP propagandasının geldiği boyuta tepki gösterdi.
 
Cengiz Sefer, Niğde’nin kalkınmasının yolunun üreticiyi kalkındırmaktan ve de yeni istihdam alanları yapmaktan geçtiğini ifade eden Sefer, “Türkiye’nin ortasında bir şehir, her yere eşit uzaklıkta ve herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yer olmasına rağmen, işsizlik büyüyor, göç artıyor! Bunun sorumlusu AKP değil de nedir? Bunu engellemek için yapacağımız tek şey, halk için devlet ilkesiyle hareket ederek yatırımların, projelerin Anadolu’ya aktarılmasıdır. Dedi.


Editör: TE Bilişim