HAS Parti Niğde İl Teşkilatı’nın aylık olağan toplantısına katılan Bölge Sorumlusu Ali Kaytancı, HAS Parti’nin seçime girmeye hazır olduğunu belirterek, “ HAS Parti bir ideoloji partisi değil, medeniyet partisi” dedi.
 
     1 Kasım 2010 tarihinde kurulan HAS Parti’nin 1 ay gibi kısa bir sürede İl ve İlçe teşkilatlarını oluşturduğunu ifade eden Kaytancı, HAS Parti’nin seçime girmeye hazır olduğunu belirtti. Kaytancı, Niğde il teşkilatının çalışmalarına hızlı bir biçimde devam ettiğini belirterek, bunun memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.
 
       HAS Parti Niğde İl Teşkilatı, parti binasında aylık olağan toplantısını yaptı. HAS Parti Niğde İl Başkanı Bülent İnce ve partililerin hazır bulunduğu toplantıya HAS Parti Bölge Sorumlusu Ali Kaytancı katıldı. Niğdeli olduğunu ve öğretmenlik vazifesi sonrasında Avukatlık yaptığını söyleyen Kaytancı, HAS Parti’nin ideoloji partisi değil, medeniyet partisi olduğunu belirtti. HAS Parti’nin Türkiye’nin her kesiminden insanları kapsadığını dile getiren Kaytancı, HAS Parti’nin Türkiye’nin partisi olduğunu vurgulayarak, “ Partimiz ayrıştırıcı, bölücü ve kutuplaştırıcı değil, derleyici, toparlayıcı bir partidir. Türkiye’nin adaleti, hukuku, hürriyeti ve eşitliği esas değer kabul eden, müzakereci sorun çözücü bir siyasete ve zarif bir üsluba ihtiyacı vardır” dedi.
 
Editör: TE Bilişim