İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay  düzenlediği basın toplantısında Nevşehir eski belediye başkanlarından Ak Partili  Hasan Ünver’in yolsuzluk yaptığını söyledi. Hasan Ünver'in "mal varlığındaki artışa" dikkat çeken Ömer Ay, Hasan Ünver'in iş ortaklarının dördünün de hanımlarını değiştirdiğini söylerek şunları söyledi.

"Hanım koleksiyonu yapıyorlar"
 

"Belediye çalışanlarının, Hasan Ünver'in iş ortaklarının dördü de hanımlarını değiştirdiler. Dördü de eski hanımlarını boşadılar. Yeni hanımlar aldılar. Genelde sekreterlerini aldılar. Şimdi büyük bir ilçemizin belediye başkanı ile şoförü Yıldız isimli bir kızı paylaşamıyorlar. WhatsApp'tan yazışmalarını Twitter'da okumuşsunuzdur. Yıldız'ı belediye başkanı mı kahve içmeye götürecek, Halil mi götürecek tartışıyorlar. Artı il özel idare başkanımız dördüncü veya beşinci hanımını aldı. Adeta hanım koleksiyonu yapıyor. Brezilya dizisine çok uygun bir partiyle karşı karşıyayız."

CHP Milletvekili Gürer, Cumhurbaşkanı'nın Verdiği Sözleri Hatırlattı CHP Milletvekili Gürer, Cumhurbaşkanı'nın Verdiği Sözleri Hatırlattı

Muhafazakar bir il olduğu bilinen komşu ilimiz Nevşehir'de günlerdir bu konu konuşuluyor. 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay'dan istifasını istediği iddia edildi.  

Editör: TE Bilişim