Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Aday Adaylık açıklamaları devam ediyor. Halkın Adamı sloganı ile Niğde’de büyük ilgi gören Servet Yüksel  MHP’den 25. Dönem Niğde  Milletvekilliği aday adaylığını MHP İl Başkanlığı önünde kalabalık bir partili topluğunun katılımı ile resmen açıkladı.

Haber: Selim GÖKEL


Niğde’nin tanınmış simalarından Servet Yüksel aday adaylık açıklamasında her kesimden bini aşkın kişinin katıldığı görüldü.

Servet Yüksel’in aday adaylık açıklamasına; MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, Merkez İlçe Başkanı Yunus Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Esra Alkan,  diğer aday adayları, partili kadınlar, ülkü ocaklı gençler ve kendisinin de taraftar derneği başkanı olmasından dolayı çeşitli takımların taraftarlarında katıldığı görüldü.

MİTİNG GİBİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU

Niğde İl Başkanı Ali Güngör yaptığı konuşmada, ülkemizin içinde durumu kısaca izah ettikten sonra, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti ve konuşmasının sonunda Servet Yüksel’i alanda bulanan yoğun kalabalığa Servet Yüksel’i anlattı.


Resmen aday adaylık başvurusu açıklayan İşadamı Servet Yüksel yaptığı konuşmasında ; Çocukluğundan bu güne Milliyetçi Hareket Partisinin içerisinde oldum. Bu davaya gönül verdim. Parti içerisinde bir çok kademede yöneticilik yaptım. Partimi Belediye Meclisinde üye olarak en iyi şekilde temsil ettim. Şehit Aileleri Derneği başta olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler aldım. Bugün de Türkmen Beyi Dr. Devlet Bahçeli’nin emrini yerine getirmek, milletime daha iyi hizmet etmek  için aday adayı oldum.

KURBANLAR KESİLDİ, DUALAR EDİLDİ...


MHP 'nin büyümesi gelişmesi için her türlü imkanımı seferber ettim. Her zaman olduğu gibi şimdi de içinizdeyim. İçinizden biriyim, halkın adamıyım, halkın adamı Hakkın aşığıyım" dedi. 

Servet Yüksel’in konuşmasının ardından iki ayrı kurban kesildi. Kurban kesilmesinin ardından dualar edildi. Servet Yüksel alana gelen kalabalığa karanfil dağıtırken bir yandan da tebrikleri kabul etti.

 

Editör: TE Bilişim