Ocak ve Şubat 2012 ‘de gerçekleşecek olan İki siyasi parti adayları,kongreler  ve adaylıkları çerçevesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


 Borhaber/Özel


Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Hakan Er ,Gazeteci-Yazar Dâhi GEDİK’e,çalışmaları ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hakan Er,daha önceki basın açıklamasında da yer verdiği konuları vurgulayarak şunları ifade etti; ‘’ Milliyetçi Hareket Partisini, Niğde’ye bulunduğumuz durumdan daha yukarı nasıl çıkartılabiliriz hesabını yapmaya mecburuz. Bu vesile ile AR-GE çalışmalarına önem vermeliyiz. Teknolojinin gelişmelerinden, ve ilmin nimetlerinden sonuna kadar istifade etmeliyiz. Üniversitelerimizin değerli ilim adamlarından, istifade etmek için elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeliyiz. Onların problemlerinin çözümünde de gerekli fedakarlığın içerisinde olmayı asli bir görev sayıyorum.Kadınlarımızın manevi güçlerinin, sevgi güçlerinin ve icra güçlerinin, partimize yansımasını istiyoruz. Bu vesile ile yönetimimiz de kadınlarımıza daha fazla yer verme düşüncesindeyiz. Zira biliyoruz ki her annenin dizinde bir “ Fatih” büyür. Esnaflarımızın- İşçilerimizin emekten gelen güçlerinin desteğini almak istiyoruz. Onlarla gönül köprüleri kurarak partimize teveccühlerinin artması için samimi bir gayretin içinde olacağız. Sıradanlık ve tekelcilik fikrinden uzak, kurumsal bir işleyiş hedefliyoruz. “Ben dedim olacak, Ben yaptım oldu” fikrinin başarıyı getirmediğinin hepimiz bilincindeyiz.

 

‘’Kimsenin  Değil Partimizin İlkeleri emrinde olacağız”

 

 Bunun için “Teşkilat” ne der fikrini hakim kılacağız. Alınan kararların payandası parti teşkilatımız olacaktır. Ahmet’in , Mehmet’in emrinde değil, partimizin ilkeleri doğrultusun da, milletimizin emrinde bir yönetim hedefliyoruz. İstişareye ve eleştiriye sonuna kadar açığız. El uzatana elimizi, yol gösterene gönlümüzü amade kılacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. ’şeklinde ifade etti.

MHP İl Başkan Adayı Er,adaylığını açıkladıktan bu güne yükselerek artan ilgi ve destek için partililerine ve vatandaşlara ,gösterdikleri teveccühten dolayı şükranlarını dile getirdi.













Editör: TE Bilişim