MHP Niğde’den Net Tavır: “Dün olduğu gibi, bugünde, yarında Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz!”

 

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, yönetimi adına ortak yazılı basın açıklaması yaparak 4 Kasım 2012’de yapılacak olan 10. MHP Büyük Kurultayı’nda MHP Genel Başkan’ı Devlet Bahçeli Bey’in “ yanında ve emrinde “ olduklarını belirtti.

 

Haber: Gökhan ÖZBEK – TyN HABER

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Olağan Kongre tarihi yaklaştıkça saflar netleşiyor. MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, yönetimi adına yazılı bir basın açıklaması yaparak kongrede Dr. Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini ilan ettiler.

 

Er yazılı açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin bir mihenk taşıdır. Varlığı nasıl tartışılamazsa yokluğu bu milletin yokluğuyla eş değerdir. Bizler bu bilinçle partiye, ideolojiye ve liderimize sahip çıkarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. MHP gibi büyük bir partide, ülkücülük gibi kutsal bir davada liderlik hiç kuşkusuz, bilgi, birikim, deneyim ve önderlik ister. Bizler dün olduğu gibi, bugünde ve yarında bu vasıfların hepsini taşıyan ve önderliğinden asla kuşku duymadığımız Dr. Devlet Bahçeli’nin arkasından yürümekten onur duyacağız. Bizler bu açıklama ile açıkça beyan ediyoruz ki , Türkiye zor bir süreçten geçerken, bölücülük tehlikesi bu kadar nüksederken Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinden başka bir alternatifimiz yoktur. Bunun için MHP Niğde Üst Kurul Delegeleri olarak Devlet Bahçeli ile yol arkadaşlığımıza kesintisiz ve koşulsuz devam edeceğiz. Kendisi bizimle yürüdüğü sürece, Ülkücülük davasının bir sıra neferi olarak 3 hilal bayrağını daha yükseltme noktasında kararlılığımız sürecektir.” dedi.

 

Er açıklamasının sonunda; “MHP Liderliği demek, milliyetçi ve vatanseverler için Bağımsız Türkiye Liderliği demektir. Bu ülkü ve inançla Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatından beri aralıksız çalışmakta, mücadelesini sürdürmektedir. Kendisinin davasına olan hizmeti hiç kuşkusuz tartışılamaz ve yadsınamazdır. Böylesini büyük bir liderin sıra neferi olmak ise biz ülkücüler için büyük bir övünç kaynağı ve de büyük bir ivmedir. Bu bilinç ve inançla kongrenin liderimiz Devlet Bahçeli lehine sonuçlanacağından asla kuşkumuz da yoktur. 4 Kasım’da yapılacak olan büyük kongremizde Liderimizin işaret ettiği yoldan yürüyecek ve bu inançla Lider Ülke Türkiye idealinde çalışacağız.”

 




Editör: TE Bilişim