31 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Niğde belediye Başkan Adayı Hakan Er, MHP İl Binası önünde partililerle bir araya geldi. MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Er, Niğde’nin 10 yıldır öksüz ve yetim kaldığını ve 31 Mart’ta Niğde’nin hükmünü Niğde halkının vereceğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde belediye Başkan Adayı Hakan Er, “Ben bu topraklarda doğdum, ben sevincimi, üzüntümü bu toprakların insanlarıyla paylaştım. Ekmeğimi hep helal yollardan aradım.  Yoluma hizmet aşkıyla teşkilatlarımla devam ettim. Derdinizle dertleşmeye, sevincinize ortak olmaya Niğde’me hizmete aday oldum. Allah bu yolda beni adaletsizliğe, kibre ve ihanete nasip edecekse etmesin. Bana bu yolda hayırları vesile etsin. Niğde’me hizmeti ve adaleti nasıp etsin” dedi.

10 yıldır Niğde’nin hem öksüz hem yetim kaldığını ifade eden Er; “ haklı olarak iktidarın nimetlerinden fayda görelim diyerek Niğde sevdalıları iktidara 10 yıl hak tanımıştır. Gene 10 yıl Niğde’miz kaybetmiştir. Biz hüküm verme makamı değiliz ama Niğde’nin hükmünü Niğde halkı verecektir. Biz sadece kaderine terk edilmiş şehrimize karınca misali bir nebze hizmete talip olduk. Ben hep şunu dedim, Ey Allah’ım bana haramı nasip etme, bana yetim hakkı nasip etme, bana halka hizmeti hakka hizmet anlayışında bana bir makam nasip et. Bende Hz. Ömer’in adaletini temsil edeyim Niğde’de.  Gençlerimiz işsiz, işe muhtaç, şehrimizde içler acısı bir yapılanma var. İktidarın nimeti ne garipse bize ilimize uğramadı. Verilen sözler yerine getirilmedi. Ben makûs kaderi değiştireyim ve bana bu kutlu yolda hizmeti nasip eyle.  Benim hep dualarım bu şekilde olmuştur. Benim tek gayem hizmet aşkı. Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerini kazandığımızda bunu sizinle başaracağız.

Bu çıktığım yolda adaletten ayrıldığımı gördüğünüzde bana hatırlatmazsanız bende size hakkımı helal etmem diyen Er, “ biz zora talip olduk. Birileri gibi ranta, makama talip olmadık. Bu gönüllere talip olduk. Allah’ın izniyle de zoru başaracağız. Hep birlikte adaleti sağlayacağız. Kısacası Niğde hak ettiği hizmete bizimle kavuşacaktır. Bunu ben değil biz yapacağız. Biz bu yola çıkarken bunun özlemini duyan dava arkadaşlarımızla, yol arkadaşlarımızla, kısacası hep birlikte başaracağız. Davanın sahibi haktır, hak olan davada zafer muhakkaktır. Ne Mutlu Türk’üm diyene diyerek sözlerine son verdi.
 
Editör: TE Bilişim