Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı olan Mimar Hakan Er, dün saat 14.00’de parti binasında yoğun bir katılımla MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.


Açıklamaya Niğde İl Başkanı Ali Güngör, Merkez İlçe Başkanı Yunus Yıldız, Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Görkemli adaylık açıklamasında MHP İl Başkanı Ali Güngör açıklamada bulundu. Güngör’ün ardından MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Hakan Er, “Bugün burada “Milliyetçi Türkiye” iradesini ortaya koymak, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü bir kez daha haykırmak için toplanmış bulunuyoruz” diyerek sözlerine başladı.

 

Niğdeli Mutsuz ve Umutsuzdur

MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Hakan Er konuşmasının devamında 13. Yılını dolduran AKP ile ülkemizin bir uçuruma doğru ilerlediğini, Terörle müzakere eden iktidarın, Türk Milleti’nin asil duyguları ile oynandığının altını çizdi. Er, ekonomik göstergelerin ise birer palavradan ibaret olduğunu, ülke genelinde huzursuzluk, saygısızlığın alıp başını giderken can güvenliğinin kalmadığına vurgu yaptı. Aday Adayı Mimar Hakan Er, yerelde de durumun farksız olduğunu belirterek; “13 yıldır Niğde kan kaybetmeye, iktidarın üvey evlat muamelesi ile kaderine terk edilmişliğini yaşamaktadır. İstihdam ve ekonomi Niğde’de asgari düzeylerde seyretmekte maalesef Niğdeli mutsuz ve umutsuzdur. Kurumsallaşan, hedeflerini büyüten ve Milliyetçi Türkiye hedefine kenetlenen Niğde teşkilatımız, AKP’nin ülkemize ve Niğde’mize verdiği zararları tespit etmiş ve çözümler üretmiştir” diye konuştu.

Eninde Sonunda Bu Millete Hesap Verecekler

MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Hakan Er, “Bugün iktidar bize, Türklüğümüzü, vatan bilincimizi unutturmaya çalışırken, bir yandan da bakara, makara diyerek manevi duygularımızla da oynamaktadır. İktidarın bu oyunlara karşı tüm Türkiye’de olduğu gibi Niğdeli kardeşlerimizde uyanmış ve haykırmaktadır. Millete Küfredenler, milletle dalga geçenler 17 Aralık’ta eşi benzeri görülmemiş bir yolsuzluğa imza atmışlardır. İşte bu ahval ve şeriatta biz ülkücülere düşen elimizi taşın altına koymaktır. Hırsızların polisleri yakaladığı, namusluların namussuzların altında ezildiği bu kara günlerde sorumluluk almak tarihinin bize yüklendiği bir sorumluluktur. Bugün bizlere Milli hasıla binlerce dolar oldu diyenler, enflasyonun 8’lerde olduğunu iddia edenler gerçeğin enselerinde olduklarını bilemektedirler. Milleti kandırdıklarını düşünenler 7 Haziran’da bu milletten ağır bir tokat yiyeceklerdir. Kim ne derse desin, havuz medyalarında her gün kin kusan bu milleti Apo’nun ağzından çıkan cümlelere hapseden, işini gücünü bırakmış bu ülkeyi nasıl bölerim? Nasıl satarım? Diyenler eninde sonunda bu milletin adaletine de bu vatanın yargısına da hesap vereceklerdir. Bizler bu hesabı soracağız” dedi.



Niğdelilerin Sesi Olacağım, Layık Olacağıma Söz Veriyorum 

Ay asil Türk Milleti diyerek sözlerine devam eden Aday Adayı Hakan Er, “Bu gidişata dur demek için çıktığımız bu kutlu ve şerefli yolda, yanımızda sıra neferi olmakta senin asli görevindir. Bu partiye her kademede hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak karşınıza çıkmakta, Niğde’mizin, partimizin, vatanımızın onurunu ve şerefini korumak için Milletvekili aday adayı olduğumu bayan etmekteyim. 1973 yılında Niğde’de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Niğde’de tamamladım. Yakın Doğu Üniversitesi’nden Mimar olarak mezun oldum. Evli ve iki çocuk babasıyım. İnşaat ve Mimarlık alanlarında Niğde ve Ankara’da hizmet vermekteyim. 2012-2013 döneminde siz değerli dava arkadaşlarımın teveccühü ile İl Başkanlığı görevine getirildim. 2014 seçimlerinde Niğde Belediye Başkanı Aday Adayı oldum. Bu teşkilata her anlamda hizmet etmekten onur ve şeref duyuyorum. Cenabı Allah’ın izniyle, siz değerli dava arkadaşlarımın ve Niğdeli hemşehirilerimin destekleriyle iktidara hesap sormak, hırsızlara adalete, bölücüleri zindanlara tıkmak için adayım. Niğde’de çiftçilerin umudu olmak için, ekonomisi kırsı döngüye girmiş esnafın sesi olmak için, önce vatan diyen anaların gözyaşlarının dinmesi için, sizlerle birlikte mecliste sesimizi duyurmak için, bilge lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ve partimizin emrinde bir sıra neferi gibi çalışarak, hak davamızı milletle başarmak için göreve talibim. Önümüzde uzun ve gayretli bir yol var! Ama biliyoruz ki arkasında milleti alan her hareket ve dava başarıya elbet ulaşacaktır. Davanın sahibi hak’tır, Hak olan davada zafer mutlaktır. Bu partinin bir sıra neferi olarak, dava arkadaşlarımın desteği milletimizin güveniyle bu kutlu ve onurlu yolda başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Buradan tüm milletvekili adat adaylarımıza da başarılar diliyorum dava uğruna bütün gücümüzle hep beraber birlik ve dirlik içinde omuz omuza yürek yüreğe çalışacağız.Bugün burada yaktığımız vatan ve millet ateşi Niğde’den Ankara’ya bölücülerin, hırsızların korkulu rüyası olacaktır. Bu davada bizleri yalnız bırakmayan ve bırakmayacak olan tüm gönül dostlarımıza teşekkür ederim. Bizleri bir yapmanın birliğimiz, birliğimizi dirlik yapmanın partimiz, partimizi parti yapan milletimiz, milletimizi devletleştiren Mete Han’dan Alparslan’a, Fatih’ten Atatürk’e başbuğumuz Alparslan Tükeş’e layık bir evlat olacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim