CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur İstanbul’a yerleşmesinden dolayı İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldı. 

 

2007 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde yer alan ve 5 Mayıs 2011 yılından beri de Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanlığını yürüten Hacı Mustafa Çopur başkanlık görevinden ayrılarak İstanbul’a yerleşti. 

 

CHP Bor İlçe Başkanlığını İstanbul’a taşınmasından dolayı bırakmak zorunda kalan Hacı Mustafa Çopur geçtiğimiz gün Bor İlçesi’ne veda etti. 

 

İlçemizde yıllardır taksicilik yapan, mütevazi ve ilkeli tavırları ile bir çok kesimin sevgisini kazanan  Hacı Mustafa Çopur, görev yaptığı süre içerisinde elinden geleni yaptığını parti faaliyetleri sırasında desteğini esirgemeyen yerel basına özellikle teşekkürlerini iletti. 

 

ÇOPUR ; HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER 

 

Hacı Mustafa Çopur yaptığı teşekkür açıklamasında ; “ 2007 yılından beri çeşitli kademelerinde görev yaptığım Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev yapmak onurların en yücesidir. Görev yaptığım sırada  partime faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Atatürkçülük ve Cumhuriyetçilik  ilkeleri  çocuklarıma  bırakacağım en büyük mirastır. Bu ilkeler doğrultusu ve memleketimin faydasına ömrüm oldukça her yer ve her ortam da devam edeceğim.” dedi. 

 

Çopur,  açıklamasına bir çok kurum ve kişiliklere teşekkür ederek devam etti. “  Bu çalışma sürecim içerisinde İl Başkanlarım, Sayın milletvekilim Doğan Şafak’a, eski disiplin kurulu üyesi ve eski  milletvekili  Orhan Eraslan’a, şuan yüksek disiplin kurulu üyesi Mümin Akgül’e, İstanbul Milletvekili Niğde’den sorumlu müfettişimiz Celal Dinçer’e, Niğde merkez, İlçeler ve belde örgütünde bütün kademelerde görev yapan bütün partili arkadaşlarıma,  Bor İlçe örgütümüzün onursal başkanı ve sürekli desteğini gördüğüm Akif Üstün Bey’e, siyasi duruşu ve kimliği ile kendime örnek aldığım araştırmacı gazeteci yazar Ömer Fethi Gürer’e, Niğde genelinde faaliyet gösteren sivil toplum temsilcilerine, resmi kurum yöneticilerine,  partili partisiz bütün hemşerilerimize, parti faaliyetlerim sırasında bana büyük destek veren eşim ve çocuklarıma,  sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Görev yaptığım süre içerisinde kırdığım üzdüğüm kişiler var ise herkesten özür diliyorum. Sizleri ve memleketimi seviyor ve herkese sonsuz teşekkür ve  saygılarımı sunuyorum. “dedi.

 

Çocuklarının iş durumundan dolayı İstanbul’a taşınan Hacı Mustafa Çopur’un yerine, Chp Bor İlçe Başkanlığı görevine parti yönetimin toplantısı ardından belirlenen başkan adayının genel merkezce onayı ile atanacağı öğrenildi.


 

Editör: TE Bilişim