Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Adana İl Başkanı’nı ziyaret etti.  Gürer’in ziyaretine partililer yoğun katılım gösterdi.

Chp Niğde  Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Adana CHP il Başkanlığını  ziyaret etti. İl Başkanı Ayhan Barut ‘u  ziyaret için il binasına gelen  CHP Milletvekili  Ömer Fethi Gürer,  Adana  Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer,  Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Adana Yüreğir İlçe Başkanı  İsmet Yüksel, Adana  Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği de yapmış olan eski Gençlik Kolları Başkanlarından Bekir Sıtkı Özer  ile il, ilçe yöneticileri ve partililerin de yer aldığı kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

 Chp Adana İl Başkanı Ayhan Barut,  CHP   Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’e ziyaret dolayısıyla teşekkür etti ve  Adana CHP  İl Gençlik Kolları’nda başlayan  ve  Tekstil Sendikası Çukobirlik  Şube Başkanlığı ile devam eden, yıllar öncesine dayanan Adana bağına vurgu yaparak  ziyarete gösterilen ilginin  Adana’ya olan sevgisinin yansıması olduğunu ifade etti.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer de sendika ve parti mücadele yıllarını özetlediği konuşmasında Sosyal Demokrat  harekette Adana’nın önemini vurguladı.

CHP İl Başkanı Ayhan Barut’a, yakın sayılacak süreçte il başkanı olduğunu ona başarı dilemek için gelişinde gördüğü ilginin kendisini duygulandırdığını ifade etti. Adanalıların vefalılığına değindi. Ömer Fethi Gürer , ülke sorunları ve CHP’nin ilerdeki süreçte yapacaklarını da özetledi. Katılanlara teşekkür etti.  Konuşmasında  sendikaların önemine, emeğin yüceliğine de değinen  Gürer’den sonra  Adana  Milletvekili  İbrahim Özdiş, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer,  Adana Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Adana Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Büyük Şehir Belediye Meclis Üyeliği Yapmış Olan  Bekir Sıtkı Özer ile Disiplin Kurulu Üyesi Fikri Can birer konuşma yaparak  Niğde Milletvekili Ömer Fethi  Gürer’in  Adana yıllarında yaptığı çalışmalar, anılar ve  partinin yeniden iktidara yürümesi için yapılması gereken çalışmalar konusunda düşüncelerini açıkladılar.     

Editör: TE Bilişim