Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Çamardı İlçesi ile Burç ve Celaller yerleşmelerini ziyaret etti. Beraberinde Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Çamardı İlçe Başkanı Mahmut Kurşun  ile esnafları da ziyaret eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yaptığı konuşmalarda  “Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Sorunlar artıyor,sorunlara acil ve sonuç veren çözümler üretilmeli. Terör ülkemiz için önemli sorun olmaya devam ediyor. Her gün şehit haberi geliyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Yaralılara,gazilerimize sağlık diliyorum. Ülkemizde ayrıştırıcı yaklaşımlardan birlik ve dirliğimizi sağlayacak  yaklaşımlara yönelinmesi gerekir. CHP olarak terörü her zaman kınadık,lanetledik. Hükümet sorunları çözmek zorundadır. Ülkeyi yöneten hükümettir. Suç ve suçlulara karşı gereğini yapmalıdır”dedi.

Niğde Milletvekili Ömer  Fethi Gürer   Çamardı ilçesinin doğa güzellikleri ile yayla olarak  çekim alanı olduğunu ancak kış koşullarında da  Çamardı ilçesinin  ilgi bulmasını gerektirecek özelliklerinin de öne çıkarılması gerektiğini ifade etti. Halka tatlı ve dondurma ile ülkenin hemen hemen her yerinde Çamardı’lıların var olduğunu söyledi. Bölgenin gelişimi adına  her türlü çalışma ve çaba içinde olacağını kaydetti. Özellikle  Aladağlar’ın kış turizmi için ideal bir dinlence yeri olabileceğini de vurguladı. “Kavlaktepe yer altı şehri gezilir kılınmalı”dedi.


 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Çamardı Merkez esnaf ziyaretinden sonra  Burç ve Celaller köyünde vatandaşların sorularını yanıtladı. TBMM’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Niğde ili çevresindeki illere göre  ihmal edilmiş bir durumdadır.Mücadelemiz Niğde ve Ülkemiz sorunlarını gündeme getirerek çözümü için çalışmaktır”dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim