Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde ve Bor’da esnafları ziyaret etti.


Niğde Milletvekili ve KİT komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer,  Niğde ve Bor’da esnafları ziyaret etti. Sorunları dinledi. Kıraathanelerde vatandaşlarla görüştü. Niğde Merkez ve Bor İlçesinde esnaflarla konuşan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer TBMM’den çıkan esnaflara 30 bin lira kredinin,  borcu olmayan esnaf tanımı getirdiğini, bu nedenle esnafların yeterince bu krediden yararlanamadığını ifade ederek “TBMM konuşmalarımda da söyledim, Bakanların da dikkatine sundum doğru olan Halk Bankası’na düzenli borcunu ödeyen esnafın da bu krediden yararlanmasıdır. Bu gün için borcu olmayan esnaf yok gibidir. Bu durumda eğer esnafa yardımcı  olmak isteniyorsa borcu olsa da borcunu düzenli ödeyen esnafa kredi verilmelidir”dedi.


VEKİL GÜRER “ESNAFLARA KREDİDE, BORCUNU ÖDEYEN DE YARARLANMALI”

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,   TBMM’de yaptığı konuşmada  Esnaf Sicil Affını da gündeme getirdiğini anımsatıp “Esnaf için Sicil affı çıkarılması da önemli bir ihtiyaç”dedi.  Esnaf sorunlarını TBMM’deki her ortamda dile getirdiklerini ifade eden  Gürer,  AVM’ ler ile esnafın mağdur durumda olduğunu bu bağlamda da düzenlemenin ihtiyaç olduğunu da ifade etti.

Niğde ve Bor’da esnaf odalarının, sorunlarını   aktardıklarında  Bakanlara, hükümete konuyu ilettiğini de belirten  Gürer  “Niğde’nin de, ülkemizin de her sorunu bizim sorunumuzdur. İşçisi , çiftçisi, köylüsü, kentlisi, engellisi, sanayicisi, emeklisi, gençleri, sporcuları, öğretmenleri, kısacası  halkımızın her kesimi için  sorunlarını dile getirmeye, çözüm üretmeye ve bu bağlamda çaba göstermeye devam edeceğiz”dedi.


Editör: TE Bilişim