Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  sağ, sol, akp, mhp, chp demeden bütün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

 

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde’de MÜSİAD Temsilciliği ve TÜMSİAD Şubesi’ni ziyaret etti. Niğde CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Bayram Yıldırım, Vekil Danışmanı Hacı Mustafa Çopur da ziyaretlere katıldı.

MÜSİAD ‘da Hüsamettin Gümüştepe ile Mucahit Umucu, Yakup Öztürk, Şeraffetin Han ile görüşen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde’nin gelişimi için tarım ve hayvancılıkta entegre tesislerin kurulması ve turizmin gelişmesinin gerekli olduğunu ifade etti. IPARD Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Ajansı desteğinden yararlanamayan Niğde’nin, Kırsal Kalkınma Projesinin 81 ilde uygulanan biçiminden yararlandığına dikkat çekti. Niğde İlinde markalaşma ve var olan değerlerin sahiplenmesi adına çalışmalarda bulunulmasının önemine değindi. Niğde İlinin değerlerinin yeterince tanınıp bilinmediğine vurgu yapan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Mecliste yaptığı çalışmaları anlattı.

MÜSİAD faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Hüsamettin Gümüştepe de ziyaretten dolayı teşekkür etti. 2014 yılında Niğde’de faaliyete geçtiklerini, ön muhasebe, ön girişimcilik gibi alanlarda Halk Eğitim-İş Kur işbirliği ile kurslar açtıklarını ifade etti. Niğde sorunlarının çözümü için her konuda destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

                TÜMSİAD NİĞDE ŞUBESİ

                TÜMSİAD Şube Başkanı Gülali Yıldırım ve Yönetim Kurulunu da ziyaret eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde sorunlarının çözümü için dayanışma içinde mücadelenin önemine değindi. Ülkede yaşanan terör sorunu ile her gün gelen şehit haberleri üzerine de konuşan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara merkezinde patlayan bombanın istihbarat anlamında oluşan boşluğun da göstergesi olduğunu ifade etti. Ülke birliğinin sürekliliği için herkesin, herkesimin dikkatli olmasının, ayrışmadan ötekileştirmeden sorunun çözümünün sağlanmasının önemine değinen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer çözüm adresinin TBMM olduğunu da ifade etti.

                Niğde ekonomisi ve sorunları üzerinde kapsamlı görüşmelerde bulunan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde’de ayrımsız her görüşten dernek sendika kurum ve kuruluşları gezdiğini düşüncelerini dinlediğini ve Niğde için önerileri ile yaptığı çalışmaları anlattığını ifade etti.

                TÜMSİAD Niğde Şube Başkanı Gülali Yıldırım ziyaretten dolayı teşekkür etti. Faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Açtıkları kursları ve yürüttükleri projeleri anlattı. Niğde ilinin sorunlarının çözümünde işbirliğinin önemine değindi. Terör olaylarının şehit haberlerinin herkesi üzdüğünü de belirtti. 



Editör: TE Bilişim