Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer,  Kayı Köyü ile Bahçeli Kasabası’nı ziyaret etti.

Niğde Milletvekili Ömer  Fethi Gürer,  Kayı Köyünde vatandaşın sorunlarını dinledi. Bor CHP İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, Akif Üstün, Hüseyin Yalçın ve H.Mustafa Çopur  ile köye gelen Gürer’e vatandaşlar geçen yıl domates ürününü üreticinin maliyetine  satmak zorunda kaldığını söylediler. Ayrıca Kayı Köyü ile Bor Organize Sanayi arasında  7 km. yolun seçimden önce yapılacağına dair söz verilmesine rağmen halen yapılmadığını ifade ettiler.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer sorunlarının takipçisi olacağını ifade etti. Ülkemizde Terör ve  ekonomik sorunlara değinen Gürer  “Birliğimiz, kardeşliğimizin bozulmaması ve dayanışma ile sorunların aşılması için  tahriklere karşı dikkatli olmalıyız”dedi.

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Daha Sonra Bahçeli Kasabasına geçen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  Bahçeli Kasabasında esnafları ziyaret etti ve bir kıraathanede vatandaşlarla konuştu, sorularını yanıtladı. Elmacılığın geliştiği  Bahçeli kasabasında son yıllarda kayısı ağacı sayısının arttığı ,yaşanan iklim olaylarında kayısının yaşadığı don ile bu kere  cevize ilginin arttığını belirtip, “Tarım  Niğde’de de ülkemizde de  planlı bir konuma taşınmalı,hangi bölgede hangi ürün nasıl, hangi koşullarda yetişir bu bağlamda planlı ve uygulamalı çalışmalar ihtiyaçtır”dedi.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  terör konusunda da  CHP olarak her tür teröre karşı olduklarını ifade ederek, “Terör bir insanlık suçudur.Ülkenin kurucu partisi ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucu Genel Başkanı  olduğu parti olan CHP  ülkenin birliğini, kardeşliğini, gelişmesini,çağdaş bir konuma ermesini sahiplenir ve savunur”dedi.

Editör: TE Bilişim