Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer; Niğde Merkez, Altunhisar ve Çiftlik İlçe örgütlerine geçtiğimiz hafta yaptığı ziyaret sonrası bu sefer CHP Bor İlçe Yönetimine seçilen yeni yönetimi ziyaret ederek başarı diledi.

Gürer, İlçe esnaflarıyla da görüşüp sorunlarını dinledi. CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkede işsizlik ve ekonomik sorunların arttığını ve Niğde’de de sorunların arttığını ifade etti. Son açıklanan TÜİK veriler ile Niğde nüfusunun göç verdiğinin görüldüğüne dikkat çeken Gürer Niğde sorunlarını sürekli Bakanlara ve Cumhurbaşkanlığına yazılı soru önergeleriyle yansıttığını ifade etti.

CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ‘de milletvekili Ömer Fethi Gürer seçildiğinden beri Bor, Niğde ve diğer ilçeler için ayrımsız çaba gösterdiğini belirtip yeni yönetim kurulu ilk toplantısına katılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Bor İlçe örgütü olarak tüm İlçe sorunlarının takipçisi olduklarını belirtip, diğer siyasi partilerle de İlçe sorunları çözümü için olumlu bir diyaloğumuz var. Ülke, Niğde ve Bor ilçemiz için yapılacak her faydalı çalışmayı destekleriz. İşsizlik ve yoksulluk artıp iş alanları daralırken, CHP’nin iktidar olmadığı durumda bu sorunların çözülemeyeceği de görülüyor” dedi.

Editör: TE Bilişim