CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Altunhisar ve Çiftlik ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
Altunhisar Merkez’de kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden Gürer Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’yı da ziyaret etti.

İlçe Başkanı Sedat Kayan ile esnafları da ziyaret eden CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer Altunhisar ve Niğde sorunlarını sürekli iktidara hatırlattığını ve sorunların çözülmesi için mücadele ettiğini anlattı. Gürer” Altunhisar-Ankara yol bağlantısının bir an önce duble yol olmasının şart “dedi.

Altunhisar 50 yataklı Hastanesi yapıldığından beri yataklı hasta alınmadığını, Altunhisar’da Sanayi yatırımı olmadığı gibi tarımda yeterli desteğin verilmediğini belirtti.

ÇİFTLİK’TE PATATES DEPODA

CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer Çiftlik İlçe Başkanı Levent Öcal ve Yönetim Kurulu üyeleri ile İlçe Merkezi̇ kahvehaneleri tek tek gezdi. Esnaflarla görüştü. Gürer Kula, Şeyhler, Mahmutlu, Kitreli, Divarlı yerleşmelerini de ziyaret edip kahvehanelerde vatandaşlarla görüştü. Gürer patates ürünün büyük bölümü depoda kalan Çiftlik ilçesinde yaptığı konuşmalarda tarımın AKP iktidarları döneminde uygulanan yanlış politikalar ile ciddi boyutlara erdiğini söyledi.90 krş mal olan ürünün depoda tüccar beklediğini ancak AKP iktidarının dış satımı durdurması ile tüccar bölgeye gelmemesinin ciddi sorun yaratığını ifade etti. Gürer “TMO depoda patatesi alsın” dedi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer işsizliğin ilçede ve köylerde en önemli sorunlardan olduğunu, tarım ile geçinen bölgede ürününde maliyetine alıcı bulmaması sorunlara katladığını dile getirdi. Çiftlik ilçesinde besicilerinde sorunları olduğunu ifade eden Gürer çiftçi, besici sorunlarına iktidar çözüm üretmek zorundadır” dedi.

Editör: TE Bilişim