Büyük Birlik Partisi (BBP) Niğde Milletvekili Adayı H. Hüseyin Gezer, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretleri kapsamında esnafla bir araya gelen Gezer, 12 Haziran tarihinde sandıkta güllerin açacağını söyledi.
 
Ziyarette bulunduğu her yerde sevgi seli karşılanan Gezer, “12 Haziranda Büyük Birlik Partisi'nin yüzde 12 oy alarak sandıktan zaferle çıkacağını ve güller açacağını biliyorum. 2002 seçimlerinde Sayın Başbakanın halka yönelik yaptığı Niğde'deki konuşmasında elektrik borçlarından dolayı verdiği sözleri unuttu. TEK idaresi 2009’da özelleşti, Köylü vatandaşlarımıza 2002 yılından ‘Trafo Güç Bedeli’ diye borç geliyor” dedi.
 
“Şimdi soruyorum 2002 yılından beri AKP hükümette değil miydi?” diyerek sözlerini sürdüren Gezer, “AKP'li Milletvekili bir köye gitmiş ‘Enerji benim, trafo benim,hizmet benim 3-0 yapmazsanız bunlar olmaz’ diye tehdit edercesine konuşma yapmış. Sen kimsin ki elektrik oluyorsun, 2002 yılından beri bu sorunları çözmeyi başaramamışsın da şimdi seçim atmosferi içinde ‘Elektrik benim’ diye vatandaşımı tehdit ediyorsun.
 
Hizmette biz adil olacağız. Ben diyorum ki Niğde'de seçmen kime oy vereceğini elbette çok iyi bilecektir. Seçmen artık bilinçlenmiştir. BBP olarak diyorum ki herkes doğduğu yerde doyacak. Başbakana hizmet eden değil halkına hizmet eden olacağım.
 
 
Seçimlerin sonucu ne olursa olsun herkesi birliğe ve kardeşliğe çağırıyorum” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim