Halkçı Gençlik Derneği ve Eylem Örgütlenme Derneği’nin birlikte örgütlediği “Gençler Soruyor, Milletvekilleri Cevaplıyor” paneline CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP milletvekillerinden Çetin Arık, Serkan Topal ile CHP Genel Başkan Danışmanı Recep Cengiz katılacak.

Halkçı Gençlik Derneği ve Eylem Örgütlenme Derneği Niğde Temsilcisi Gafur Ateş tarafından yapılan açıklamada, gençlik ve siyaset arasında bağın güçlenmesi, gençlerin toplumsal ve yönetsel sorumluluk alması için bu tür etkinlikler yapacaklarını ifade ederek; “ Bu Cuma günü saat 19:00’da, NESOB Salonu’nda düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm genç arkadaşlar davetlidir. Davetlerimize olumlu karşılayan CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’ye, CHP Genel Başkan Başkan Danışmanı Recep Cengiz’e, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’a, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal’a teşekkür ediyoruz. Gerçekleştireceğimiz paneli Gazeteci Gökhan Özbek yönetirken, gençlik aklında olan tüm soruları doğrudan konuklarımıza soracak” dedi.

Cuma günü Niğde’ye gelecek olan konuklar önce parti binasını ziyaret ettikten sonra geçtiğimiz günlerde bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Mustafa Şahin ve Yasin Tekin’in ailelerini ziyaret ettikten sonra, Kemerhisar Belediyesi’nin hizmet binasını ile İçmeceler Şifalı Su Tesislerinin açılışını yaptıktan sonra saat 19:00’da panele geçecekler.

Dernek tarafından yapılan panel için sosyal medya kullanıcıları için Periscope’dan özel yayın yapılacak.



 

Editör: TE Bilişim