AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’e öğrencilerden yoğun ilgi vardı.

Seçim çalışmalarında toplumun her kesimi ile buluşan Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri ile Bedestende yapılan programla bir araya geldi.

Öğrenci Kulüplerinin Emrah Özdemir’e olan ilgisinin oldukça fazla olduğu görüldü.

Niğde Bedesten’de öğrencilere hitabeden Özdemir; ’’Sizin gibi pırıl pırıl gençler ile bir arada olmaktan oldukça mutluyum. Biz gençlere çok değer veriyoruz ve el ele birlikte şehrimizi yöneteceğiz. Öğrencilerimiz için, sanatsal, kültürel, sportif ve eğitim anlamında çok güzel projeler hazırladık. Videolardan izlemişsinizdir. Şehrimize gerçekten bir ufuk açacak projeler hepsi. Sizleri çok seviyoruz, ihtiyaçlarınızı karşılamak için biz bu makamlara aday olduk.

Sizlerin fikirleri, önerileri bizim için büyük öneme sahip.  Sizler memleketimizin geleceğisiniz. Burada aldığınız eğitimi hayatınızda uygulayacak ve şehirlerin, ülkenin, hatta dünyanın  yönetilmesinde rol oynayacaksınız.

Hepiniz farklı şehirlerden Niğde’ye geldiniz. Farklı bölümlerde, farklı mesleklerde eğitim alıyorsunuz. Sonuçta her biriniz, ana babalarınızın ve ülkenin umudusunuz. Ona göre davrandığınızdan asla kuşkum yok. Bizlerde bir zamanlar sizinle aynı yerdeydik. Öğrencilik hayatının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdi ise buradayız. Yarın da sizler bizim bulunduğumuz yerde olacak, şehirleri ve ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Ülke için bir derdiniz olduğunu biliyorum. Bu uğurda kendinizi geliştirerek topluma, insanlığa faydalı olmaya çalışırsanız geriye dönüp baktığınızda kendinizi mutlu hissedersiniz.
 Sizlere hizmet etmek bizim için bir onur gerçekten. Belediye Başkanlığı için bana verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum.’’ dedi
 
Editör: TE Bilişim