Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan Gümüşler Belediyesine Geçmiş Olsun Ziyareti. Belediye-İş Niğde Şube Başkanı Karaca kundaklama olayını kınadı

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde Gümüşler Belediyesinde yaşanan kundaklama olayı dolayısıyla Gümüşler Kasabasını ziyaret etti.

Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan'a yaşanılan kundaklama olayından dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Gümüşler Belediye binasını da gezerek olayla ilgili bilgi aldı.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Gümüşler Belediyesinin kişi veya kişiler tarafından kundaklanmasının ardından Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.  Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Gümüşler Kasabası Belediye Başkanı olan kardeşi Bayram Akdoğan'ın yanı sıra kasabalı hemşerileriyle de bir araya gelerek sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Belediye-İş Niğde Şube Başkanı Karaca kundaklama olayını kınadı

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Gümüşler Belediyesine yapılan kundaklama olayını kınadı.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Gümüşler belde halkının ortak, mahalli ihtiyaçlarını karşılayan ve hizmetlerini gören, kamu tüzel kişiliğine sahip mahalli idare birimi, şehremanetine yapılan çirkin olayı kınıyoruz. Bir Şehrin, Beldenin kanunlar çerçevesinde ihtiyaçlarını karşılama konusunda kamu hizmeti veren belediyeler, aynı zamanda halkın malıdır. Gümüşler Belediye binasına, yapılan kundaklama olayını kınıyorum. Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi olarak, başta Belediye Başkanımız Sayın Bayram Akdoğan olmak üzere, belediye çalışanlarına, tüm emekçi dostlarımıza ve Gümüşler Kasabası halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

 

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Karaca; "Halkımıza hizmet götürme noktasında elindeki imkanları en asgari düzeyde kullanarak yine halkımıza sunan belediyelerimizin kasasında tüyü bitmemiş yetimin hakkı olduğuna aldırış etmeden bu kundaklama olayını gerçekleştiren kişi veya kişilerin bir an önce güvenlik güçlerimizle yakalanmasını diliyoruz.  Yapılan kundaklama olayını, Belediye Başkanımız Sayın Bayram Akdoğan'a, Belediye çalışanlarına, Gümüşler halkının iradesine, temsil ettiği kurumsal kimliğe ve bizlere de yapılmış sayıp; Belediye-iş Sendikası Niğde Şubesi olarak bu elim olayı gerçekleştireni veya gerçekleştirenleri kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.

 

Editör: TE Bilişim