MHP Niğde Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Çıtırgı, adaylık açıklamasında kendisine destek olan, yanında bulunan ve teveccüh gösterenlere yayınladığı basın bülteni ile teşekkür etti.

 

2014 Mart ayında yapılacak olan Mahalli Seçimler için Niğde’nin ilk aday adayı olarak kolları sıvayan İş Adamı Fikret Çıtırgı, geçtiğimiz Salı günü kamuoyuna MHP Niğde İl Teşkilatı’nda yaptığı toplantı ile açıklamıştı.

 

Tek Kişilik Belediyecilik anlayışına son verme ilkesiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP’li Çıtırgı, gösterilen teveccühe layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağını ifade etti.


 

Niğdelilere daha iyi hizmet edebilmek için aralıksız Ar-Ge çalışmalarını yaptıklarını, elde edilen bulgular içinde Niğde için milliyetçi yaklaşımlar sergileyecek çözüm önerileri geliştirdiklerini vurgulayan Çıtırgı, alanında uzman kişilerle birlikte Niğde için çaba sarf ettiklerini aktardı.



 

Çıtırgı tarafından yapılan yazılı açıklamada;

Salı günü düzenlediğimiz aday adaylık toplantımız bizlerin ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu göstermiştir. Partimiz; bizi bağrına bastırmış, ilgi ve alakasını esirgememiş, davasını yüreklerine nakşeden ülküdaşlarımız çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmamıştır.



Açıklamamızda bizlerin yanında olarak davamıza hizmet eden, MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er’e, MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur’a, MHP Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Döndü Gökmen’e, birbirinden değerli partili yöneticimize, teşkilat başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, bu dava için canını ve malını esirgemeyen cefakar ülküdaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

 

Bizler hizmet etme kararlılığımızı ülke, vatan, millet ve Allah sevgisi ile buluşturan gönül erleri olarak, asla yolumuzdan dönmeyiz. Gayemiz Niğde’de 3 Hilal bayrağını dalgalandırmak, 3 Hilal’in hizmet sevdasını Niğdelilerle buluşturmaktır.

 

Bu eksende açıklamamızdan bugüne kadar bizlerin kararlılığını gören, tercihsiz kalmama lüksünde bulunmayan, davamızdan, vatandan ve Niğde’den yana taraf olan, Niğdeli hemşerilerimize, emeği ile zamanı ile ülküsü ile bizimle mücadele sergileyen ülküdaşlarımıza, hak edildiği gibi yönetilmek isteyen esnaflarımıza, Niğde’de okumanın haklı gururu ile daha gencecik yaşlarında sevdamıza ortak olan öğrenci kardeşlerimize, duyguların en asili olan analık duygusu ile, kadınlık duygusu ile bizleri koruyan, kollayan hanım kardeşlerimize, ellerini defalarca öpmekten gurur sayacağımız emektar, cefakar babalarımıza, abilerimize, elbette 40 yılı aşkın davamızın haklı ateşini körükleyen, hiçbir zaman yaşlanmayan partili büyüklerimize ve varlığı ile, sözleri ile, eylemleri ile Hakk’a yürümüş, başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş’e, böylesine kutsal bir davayı bizlere miras bıraktığı için ne kadar teşekkür etsem azdır!



Bu bağlamda, bizlere gösterilen teveccühün, sevginin, ilginin, beklentinin karşılıksız olmadığının farkındayız. Bu ağır sorumluluğun altından kalkmak için bu yola çıktık. Cenab-ı Allah’ın izni ile davamız kadar asil, yüreğimiz kadar tertemiz bir şekilde bunun altından çıkacağız. Artık Milliyetçi Hareket Partisi’nin öncülüğünde Niğde’de kutsal bir uyanış başlamıştır. Herkesi ama herkesi kucaklayarak, Niğde için, Türkiye için elimizi taşın altına koyacağımızdan kuşkunuz olmasın! Şahsım bu adaylık sürecinde semboldür, aslolan sizlerin kararlılığı, sahiplenme duygusu ve hedeflerinizdir. Hedefiniz Niğde, MHP, ülkücülük olduğu sürece sizlerin hizmetinde olmak benim için en büyük onur ve sıfattır!” diyerek açıklamasını bitirdi.

 

Editör: TE Bilişim