Antalya Niğdeliler Derneği Başkanı Fikret Çıtırgı, MHP Niğde Belediye Başkan Aday Adaylığını 25 Haziran 2013 Salı günü saat  14:00'de  MHP Niğde İl Başkanlığı'nda kamuoyuna açıklacak. 



Yerel seçim tarihi yaklaştıkça partilerde seçim heyecanı artıyor. Antalya Niğdeliler Derneği Başkanı işadamı Fikret Çıtırgı, Niğde Belediye Başkanlığı için aday adaylığını 25 Hizaran 2013 Salı günü saat 14:00'da MHP Niğde İl Başkanlığı binasında basın açıklaması ile yapacak. 


Fikret ÇITIRGI Kimdir?

Niğde Merkez doğumlu olan Fikret Çıtırgı, ilk ve orta öğrenimini Niğde'de tamamladı. Lise yıllarında Ülkücü hareket ile tanışan Çıtırgı, Niğde Lisesi'nden siyasi nedenlerle ayrılıp lise öğrenimini Yozgat Lisesinde tamamladı. Askerlik görevinin ardından Niğde'de ticaret hayatına başlayan Çıtırgı, 12 Eylül İhtilalinin ardından kurulan Muhafazakar Parti ve Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP) 'nin kurucu üyeliği ile Niğde Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 

Ticari nedenlerle sık sık yurt dışına giden Çıtırgı, ABD'de Amerika Türk İslam Ülkü Ocaklarını kurdu ve 3 yıl kurucu başkanlık görevini yerine getirdi. Yurt dışından Antalya İline dönen Fikret Çıtırgı,  MHP Antalya Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, Kepez İlçe Başkanlığı görevlerini aktif şekilde yürüttü. 

Halen aktif olarak siyaset yapan Fikret Çıtırgı Antalya Niğdeliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 5 dönemdir başkanlığını da yürütüyor. 

Niğde Belediye Başkanlığına MHP'den aday adaylığını açıklayacak olan Fikret Çıtırgı Turizm alanında faaliyet gösteriyor. Çıtırgı evli ve dört çocuk babasıdır. 







Editör: TE Bilişim