Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, milletvekili adaylarına başarılar dileyerek seçimlerin ülkemize hayırlar olmasını temenni etti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Başta bu seçimlerin Türkiye'mize Niğde'mize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimlerde inşallah sağduyunun galip geleceğini herhangi bir sıkıntıya aksatmaya  mahal vermeden seçimlerin yapılmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Tüm partilerin adaylarının o partilere hayırlı olmasını memleketimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Akdoğan; "AK partiyle ilgili bizim 28 tane birbirinden değerli kardeşimiz aday adaylığı noktasında müracaat gerçekleştirdiler. Hepsi hakikaten bu işi en iyi şekilde yapacak arkadaşlar fakat şunu da herkes biliyor yani 28 tane aday adayı da olsa  listede 3 kişi yer bulabilecek. Dolayısıyla kimi aday  yaparsan yap  25 kişi listenin dışında kalacak nitekim de bu şekilde oldu. Biz şunu söyleyebiliriz.  Aday gösterilmeyen arkadaşlar bu işi yapamayacağından, ya da onlar uygun görülmediğinden  değil. Kısmet bu 3 tane arkadaşımız listeye girmesi öyle kısmetmiş. Cenab-ı Hakk  öyle takdir etmiş o halde 3 tane arkadaşımız bu şekilde listeye girdi. Oysa hepsi birbirinden değerli 28 değerli arkadaşımız şimdi bizim partimizde. Tabi ki bu bir bayrak yarışı birlik beraberlik içerisinde aday arkadaşlarımızı yine aday adayı olmuş kardeşlerimizi teşkilatımızla beraber bu süreci en iyi şekilde yürütüp yönettikten sonra inşallah 7 Haziran da yine Niğde'mizde geçtiğimiz üç dönemde elde edemediğimiz ama bugün için üç dönemde elde edemediğimiz bir neticeyi elde edeceğimiz kamuoyu tarafından da bir söylem olarak gelişmeye başladı. İnşallah 3-0 gibi bir neticeyi Niğde de gerçekleştiririz diye düşünüyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili adaylarımız hayırlı olsun

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Birbirinden değerli üç tane kardeşimiz partimizden aday gösterildi. Onlara da hayırlı olsun, Niğde'mize hayırlı olsun, teşkilatımıza hayırlı olsun. İnşallah kardeşlik içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde sağduyunun galip gelmesi için gayret göstereceğiz. Herkese hayırlı olsun başarılar diliyoruz. Adaylar partimize  hayırlı olsun, diğer partilere de adayları hayırlı olsun. Bizde sonuçta bir partinin listesinden bundan bir yıl önce seçilmiş idik. Yaklaşık bizde bir yılı tamamladık başka taraftan da ikinci dönemde altı yılı tamamlamış olduk.  Artık yedinci yılı çalışmaya başladık. Dolayısıyla biz seçildiğimiz partinin listesinde belli AK Parti" şeklinde konuştu.

Şehrimize hizmet için varız

Belediye Başkanı Akdoğan; "AK Parti listedeki arkadaşlarımın başarısı için elbette bende Belediye Başkanı Faruk Akdoğan olarak olanca gücümle çalışacağım gayret göstereceğim. Şehrimize hizmet edeceğiz problemlerimizi çözeceğiz, daha gelişmiş bir Niğde ve daha güzel bir Niğde'ye önümüzdeki dönemde tüm hemşerilerimiz sahip olacak. Tabi ben şunu söyleyeyim  1. sırada  Alpaslan Kavaklıoğlu  bir dönem milletvekilliği yaptı. Şimdi ikinci dönem adayı inşallah bu dönem daha tecrübeli bir milletvekili olarak ilimize hizmet edecek.  2. sırada Erdoğan Özegen o da bir dönem milletvekilliği yaptı. Şimdi ikinci dönem olacak inşallah kısmet olursa o da daha tecrübeli bir milletvekili olarak ilimize hizmet edecek. 3. sırada da Yaşar Ataç arkadaşımız var. O milletvekilliği yapmadı ise de, milletvekilleri kadar tecrübeli bir arkadaşımız. İl Başkanlığı yapmış yönetimde bulunmuş bir çok seçim yaşamış görmüş geçirmiş bir arkadaş. Onu da bu noktada başarılı olacağını faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah Niğde'mizi 3-0 yaparsak, Niğde'mizi iyi tanıyan iyi bilen tecrübe kazanmış deneyim elde etmiş kardeşlerimizle, Niğde'mize önümüzde dönemde bir dört  yıl hakikaten güzel bir dört yıl yaşayacağımızı göreceğimizi düşünüyorum. O şekilde umuyorum. İnşallah bu güzel gelişmeler önümüzdeki günlerde devam edecek" dedi.

Editör: TE Bilişim