Ak Parti İl Binasında yapılan aday adaylığı açıklamasında konuşan Faruk Akdoğan açıklamasında ; "Belediye başkan adaylığı için sizlerle beraber müracaatımızı gerçekleştiriyoruz. Tabi bu bir süreç ve aynı zamanda da bayrak yarışı. Bu yarışta Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.. 

CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon

Değerli kardeşlerim Ak Parti'yi 22 sene önce hep beraber kurduk. Milletin partisi olarak yola çıktık. 5 yıl il başkanlığı 9 yıla yakın da belediye başkanlığı görevlerinde bulundum. 

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI

Siyaset yapmaktan onur duyduğum başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürü bir borç biliyorum.  Şu anda da Filistin'de yapılan katliamla ilgili tek çabalayan gayret gösteren lider. Bir dünya lideri. Dünya lideri olmak kolay değil.  Belediye başkanlığı adaylığıma gelince sözü çok uzatmayacağım. Geçmişte şunu yaptık bunu yaptık demeyeceğim. Ama şunu söyleyebilirim. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Çok iş yaptık bunlar saymakla bitmez. Tabi mevcut belediye başkanımız da işlere kaldığı yerden devam ettiriyor. 

Bu bayrak yarışı devam edecek. Biz göreve gelirsek eğer, kaldığımız yerden bu bayrağı daha yükseklere dikmek ve hizmet yarışını daha farklı noktalara yükseltmek için canla başla çalışacağız. 

Önümüzde yeni bir sayfa olacak.  Başta vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Hiç kimseyi birinden ayırmayacağız. Herkese eşit davranacağız. Herkese geçmişte olduğu gibi yardımcı olacağız. Bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarımıza ve parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum…" dedi. 

İL BAŞKANI ÖZDEMİR: “ÇIKTIĞI YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir de AK Parti’de adaylık müracaatlarının son günü olması dolayasıyla yoğunluk yaşandığını belirterek, “Önceki dönem belediye başkanımız Faruk Akdoğan’a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Selim GÖKEL