İşçi Parti Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım parti binasında bir basın açıklaması yaparak,  Genel Başkanları Doğu Perinçek’in Ergenekon Davasındaki savunmasını içeren video kayıtlarını CD ortamında basına dağıttı.

Video kayıtlarının basına dağıtımı sırasında bir açıklama yapan İP Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım “ Ergenekon adı verilen davanın televizyonlardan naklen verilmesini istedi.

CD görüntülerini İP Resmi internet sitesinden izlemek için TIKLAYIN

 

İl Başkanı Z. Cem Yıldırım’ın basın açıklaması şöyle ;

 

Ergenekon” adı verilen dava, 4 yıldır, kent merkezinden onlarca kilometre uzakta, cezaevi duvarları arkasında, milletten gizlenerek sürdürülüyor.

 

ABD Büyükelçiliği’ne brifing vermeye cüret edenler, yurttaşlarımızın sağlıklı bilgi edinmelerini istememektedir. Davalar, ısrarlı taleplere karşın televizyonlardan naklen yayınlanmazken, yandaş medya aracılığıyla yalan yanlış, uydurma haberlerle psikolojik savaş sürdürülmektedir.

 

Atatürk Cumhuriyeti’ne, Türk Ordusu’na, İşçi Partisi’ne ve Türkiye’nin yurtsever güçlerine karşı düşman operasyonu yürüten tertipçiler, gerçeklerin halka ulaşmasından korkmaktadırlar.

 

“Ergenekon Davası”nın ilk ses ve görüntü kayıtlarını, Milletimizle paylaşıyoruz.

Görüntüler İşçi Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek’in “Ergenekon Davası”ndaki savunmasını içermektedir.

,

Sayın Doğu Perinçek’in, davada yaptığı savunmasında sarfettiği bir kısım sözlerin suç oluşturduğu iddiasıyla Silivri Sulh Ceza Mahkemesi’nde açılan davada, görüntüleri içeren video kayıtları Mahkemece taraflara verilmiştir.

 

Sayın Doğu Perinçek’in açıklamaları çarpıcıdır. “Ergenekon” adı verilen davanın, temelsiz ve tertip ürünü olduğunu ve hangi koşullarda sürdürüldüğünü bütün çıplaklığıyla ortaya koymaktadır. Tarihi önemde, uyarıcı ve öğreticidir.

 

Tek başına bu görüntüler, “Ergenekon Davası” hakkında kesin kanaate ulaşmak için yeterlidir.

 

Milletten gizlenerek sürdürülen bu tertibin bir kez daha açığa çıkarılması bakımından, görüntülerin kamuoyu tarafından izlenmesi büyük önem taşımaktadır.

 

Görüntülerin yayınlanmasının, basın-yayın kuruluşlarımız için, gerçekleri halka ulaştırmak bakımından bir fırsat olduğu kanaatindeyiz.

 

Buradan bir kez daha çağrıda bulunuyoruz:

 

Ergenekon davaları televizyonlardan naklen yayınlanmalıdır!

 

 




 

Editör: TE Bilişim