MHP Niğde İl Başkanlığı 10. Olağan Kongresi’ne Tahsin Eren Damgasını Vuracak.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkan Adayı Tahsin Eren merkez, merkez ilçe, ilçeler ve beldelerden aldığı büyük delege desteği ile bu başarıyı perçinlemeye kararlı olduğunu belirtirken  “Kullanılan her oyun hakkını vereceğiz” dedi.

 

TAM 40 YILDIR MHP’YE HİZMET VERDİK

 

Nerdeyse 40 yılını İl Başkanı Adayı olduğu Milliyetçi Hareket Partisi’ne adayan Tahsin EREN arkasına aldığı büyük bir delege desteği ile oyların tamamına talip olduğunu belirtirken, partinin birçok kademesinde bulunan seçmen ve partili ile  yarın yapılacak MHP Niğde İl Başkanlığı kongresinin ardından alnının akıyla çıkacağını belirtti.

 

AMACIMIZ O ŞEREFLİ MAKAMIN HAKKINI VERMEK

 

Yapılan bazı planların sadece kağıt üzerinde olduğunu asıl sonucun sandıktan çıkacağına işaret eden Tahsin EREN, “Biz makama değil hizmete talibiz. Amacımız koltuk kapmak değil, o koltuğun hakkını vermektir. Geçtiğimiz gün yaptığımız basın açıklamasında yanımıza duran arkadaşlarımız ile salonu tıka basa dolduran, salona sığmayıp dışarıda toplanan saygıdeğer ülküdaşlarımız bizlere çıktığımız yolda ne denli destek verdiklerini bir kez daha göstermişlerdir. Delegelerimizin neredeyse tamamından büyük destek görüyoruz. Bizler partilimizin ve  seçmenimizin her zaman yanında olduk, inşallah yarınki İl Başkanlığı seçiminden sonrada  o şerefli makamı bir kez daha şereflendirerek bu kutlu yoldaki mücadelemizi devam ettireceğiz” dedi.   

BİZ O YANLIŞI DÜZELTECEĞİZ

Yarınki MHP Niğde İl Başkanlığı 10. Olağan kongresinin Milliyetçi Hareket Partisi için oldukça büyük önem taşıdığına da değinen TAHSİN EREN, “Neredeyse soluk alamadan çalıştık, herkese yer kapıya her zamanki gibi ulaştık. Bazı arkadaşlarımız kendi isimlerinin kullanıldığını ve bundan rahatsız olduklarını ifade ederek, şahsıma destek verecekleri sözünü açıkça verdiler. Bir şeyler ülküdaşlarımıza yanlış anlatılıyor ve aktarılıyor. Bizler bu işin doğrusunu inşallah yarınki sandıktan çıkacak sonuç ile herkese göstereceğiz. Bir takım guruplar sürekli bir şeylerin, kişilerin karşısında durmak yerine Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönülden bağlanıp, elinden gelenin fazlasını harcayarak çalışsaydı, bugün ne belediyemizi nede milletvekilliğimizi kaybetmemiş olurduk. Bize bu denli acı yaşatan fikirler ancak ve ancak sadece kendi düşüncelerinin esiri olur. Biz Niğde’ye Partimize ve Ülkemize bir söz verdik. Bu sözümüzü tutmaya da ne kadar inandığımızı ispat ettik. Artık bundan sonra ne yapılacaksa kazanmak adına hep birlikte yapacağız.” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim