Milletvekili seçildikten sonra Niğde ile irtibatını kesmeyen, ramazan boyunca iftar programlarında hemşerileri ile birlikte olan Milletvekili  Erdoğan Özegen Bayram ve sonrasında da ziyaretlerine devam etti.

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf: Yasin BEKİŞ


AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Bor İlçesinde çeşitli ziyaret ve toplantılarda bulundu.

Özegen AK Parti’den Niğde Milletvekili seçildikten sonra Niğde ile irtibatını kesmedi. Ramazan ayı boyunca iftar programlarında hemşerileri ile birlikte olan Erdoğan Özegen, bayram ve sonrasında da ziyaretlerini sürdürdü.

AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, Bor ilçesini öbek öbek gezerek adeta hallaç pamuğu gibi attı.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,  Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, AK Partili İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte  Bor ilçe merkezi ve köylerinde teşekkür ziyaretlerinde bulunan Erdoğan Özegen, Bor ilçe yöneticileri de toplantılar yaptı.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı makamında ziyaret eden AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; “Bugün Bor İlçemizdeyiz. Değerli Belediye Başkanımızı öncelikle ziyaret ettik. Hemen arkasından da bor esnafımızı, ticaret erbabımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz” dedi.

“Öncelikle ben bu vesile ile hem Bor’da yaşayan, hem Niğde’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın geçmiş Ramazan bayramını bir kere daha tebrik ediyor, sağlık sıhhat afiyet dolu nice ramazanlar diliyorum” diyen Milletvekili Özegen; “İnşallah yine Türk milletinin birliği ve beraberliği ile beraberce nice ramazan ve bayramları inşallah millet olarak sevnçle idrak ederiz” diye konuştu.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı makamında ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Tabi Bor İlçemizde olmak, bugün hemşehrilerimizle beraber olmak ve bundan sonra da beraber olmak bizim için ayrı bir bahtiyarlık vesilesi. Biraz önce değerli Belediye Başkanımız seçimlerle ilgili bir değerlendirme yaptı.

Hakikaten Bor’da hemşehrilerimiz çok yoğn farklı propagandalara rağmen çok güzel bir netice ile yüzde 48 gibi bir oyla yani borda yaşayan seçmen olarak nerdeyse her 2 hemşehrimizden bir tanesi partimize teveccüh gösterdi. Bundan dolayı da ben hasleten tüm hemşehrilerimize, teşkilatlarımıza emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Tabi burada biraz önce Belediye Başkanımız sadece yaptığı hizmetlerin bu yeni dönemle ilgili bana göre sadece zekatını söyleyiverdi. Borun biz Sıtkı Başkan döneminde nasıl bir değişim geçirdiğini zaten hemşehrilerimiz yaşayarak görüyorlar. Ama biz de Bor’da zaman zaman farklı etkinliklere katılarak, hemşehrilerimizle beraber olarak, Bor’un her sokağını her köşesini gezdiğimizde bu büyük değişimi fark ediyor, görüyoruz.

Bundan dolayı ben Sayın değerli Belediye Başkanımıza ve onun ekibine, hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum. Çünkü Bor tarihi geçmişiyle, bugün Niğde’de konumuyla her türlü kültürel ve manevi zenginlikleriyle bu hizmetlerin fazlasını hak eden bir ilçemiz.

Dolayısıyla Başkanımın güzel bir sözü var; “Bor Şehri Gül Şehri” diyor ya ona yakışır bir Belediye Başkanının burada çizdiği vizyon inşallah Bor İlçemizi o geçmişten gelen o tarihi medeniyetin süzgecinden süzülerek günümüze gelen güzellikleri bugün modern hayatın güzellikleriyle taçlandıracak hizmetlerle buluşturması bizi son derece bahtiyar ediyor.

Ben bir kez daha kendisini ve ekibini, değerli yol arkadaşım Sıtkı Başkanı kutluyorum. Tabi kendisi bizim çalışma yöntemimizi bilir. Biz kendisiyle geçmişte de birlikte çalışma imkanımız olmuştu. İkimizde birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Borlu hemşehrilerimizde bizi çok iyi tanıyor.

Biz hep şunu söylüyoruz. ‘Biz sadece seçim günü değil, geçim günü de hemşehrilerimizle beraberiz’. Onların derdiyle dertlenmek, onların haliyle hemhal olmak bizi hep mutlu etmiştir. Şimdi kaldı ki burada biraz önceki güzel hizmetlere vesile olan Değerli Belediye başkanımızla birlikte Bor’da yeni hizmet halkalarına katkıda bulunmak benim siyasi hayatımda en büyük bahtiyarlık vesilelerimden biri olacaktır.

Bunu izleyip göreceğiz. Zaten seçime başlamadan önce aslında Bor bunu yaşamaya başladı. İşte havaalanımız, enerji ihtisas bölgemiz, yeni OSB’deki doğalgaz dönüşümüyle ilgili ve diğer Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunlarıyla ilgili seçim öncesi yaptığımız faaliyetler ve atılan adımlar hemşehrilerimiz tarafından bilinmektedir.

Tabi bunlar yeterli değil, Akkaya’nın sorunundan tutun Bor’un daha geleceğe taşıyacak içme suyu sorununa kadar şehirleşmesindeki diğer problemlere kadar hepsini değerli Belediye Başkanımız Sıtkı Erat ile el ele gönül birliği içerisinde beraberce yapacağız. Bundan hiç kuşku yok.” 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen’in makamında ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmasında; “Öncelikle teşekkür ediyorum, hoş geldiniz diyorum, Sayın milletvekilimize de, teşkilatımıza da hoş geldiniz diyorum. Tabii ki güzel bir bayramı geride bıraktık bu vesile ile bütün hemşerilerimizin Ramazan bayramını tebrik ediyoruz” dedi.

Ramazan ayında Bor İlçesinde hakikatten dolu dolu bir Ramazan yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Sıtkı Erat; “Teravilerimizi kıldık, namazlarımızı kıldık, ibadetlerimizi yaptık ama bunun yanında da yeni bitirdiğimiz anfi tiyatroda Ramazan programlarımız oldu. Sizin de bildiğiniz gibi hakikatten halkımızın yoğun bir katılımıyla bir program yaptık. Her akşam aşağı yukarı üç, dört bin kişiye hitap eden bir programdı, halkımızın da memnun olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; “Artık seçim bitti bundan sonrada biz görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Bıraktığımız yerden devam dedik. Seçimden sonra artık kendi işlerimizi yapacağız. Hemen bitirdiğimiz işler var. Mehmetçik Mahallesinde yeni bir sosyal tesis yapıyoruz, bitme aşamasında. Aşağı yukarı on güne kadar bitiriyoruz” dedi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen’in ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmasına devamla şunları belirtti:

“Oraya da rahmetli ölen Belediye Meclis üyemiz Mehmet Cindemir’in adını vereceğiz. Mehmet Cindemir Sosyal Tesisleri olarak halkımızın hizmetine sunuyoruz bu sosyal tesisimizde; bir tane küçük, bir tane büyük düğün salonumuz, bir tane market yerimiz, iki tane bayanlarımız için spor alanı, beş tanede dükkanımız var.

İnşallah önümüzdeki günlerde  burayı bir açılış yapacağız , halkımızın hizmetine sunacağız. Yine asfalt plentimizin ihalesini yaptık asfalt plentimiz aşağı yukarı bir ay içerisinde teslim edilecek. Yeni bir asfalt  plenti halkımızın hizmetine sunacağız. Arsenik arıtma tesisimiz bitti. Bunu şunun için söylüyorum; hizmetlerimiz devam ediyor biz hizmet için geldik hizmetlerimiz devam etmek zorunda.

Tabii bunları yaparken şunu söylüyoruz yeni bir seçimden çıktık alnımızın akıyla da Bor ilçesi olarak seçimden çıktığımızı düşünüyorum. Aşağı yukarı Türkiye ortalamasının üzerinde yüzde 48 gibi bir rakamla seçimi tamamladık.

Onun içinde halkımıza teşekkür ediyorum. Bor halkına vekillerimize, partimize, teşkilatımıza, Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri bu teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.

Tabiki bundan sonra sayın milletvekilimizde burada. Buradan şunu da söylemek istiyorum. Artık Bor halkı olarak biz görevimizi yaptık.  Bundan sonra vekillerimizden de hizmet isteyeceğiz. Artık önümüzdeki günlerde inşallah artarak bir hizmet temposu yakalayacağız diye düşünüyorum.”

Sabah erken saatlerde Bor Salı Pazarını ziyaret eden AK parti Milletvekili Erdoğan Özegen, vatandaşları dinleyerek onlarla sohbet etti.

Bor Çarşı merkezinde esnafları ziyaret eden Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük’ü makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları ve çözümleri konusunda bilgi aldı.

Bor İlçe Müftülük personeli ile bir araya gelen Milletvekili Erdoğan Özegen ve beraberindeki heyet, Bor Ticaret ve Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç’i  Ziraat Odası binasında ziyaret etti.

Bor Ziraat Odasında,  Bor İlçesini de kapsayan  tarımsal projeler  ve Niğde tarımı  konusunda bilgi paylaşımında bulunan Milletvekili Erdoğan Özegen ilçe merkezi temaslarının ardından bazı fabrika ve işletmeleri de ziyaret ederek çalışanlar ile bir araya geldi.

Milletvekili Erdoğan Özegen, Bor merkezdeki ziyaretlerinin ardından, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin,  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Anıl ile birlikte Tepeköy, Balcı, Kayı gibi köyleri ziyaret etti.

Köy meydanlarında hemşerileri ile sohbet eden, onları dinleyen AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, köylülerle ülke gündemini değerlendirdi.

Köylülerin sorunları dinleyen Milletvekili Özegen, sık sık ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek kendilerine seçim sırasında  ve sonraki  ziyaretlerinden dolayı gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkürlerini iletti.

 

 

http://www.borhaber.net/siyaset/erdogan-ozegenden-bor-cikarmasi-h17405.html

Posted by Bor Haber on 21 Temmuz 2015 Salı
Editör: TE Bilişim