Ak Parti Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen Belediye-iş Sendikasını ziyaret ederek işçi temsilcileri ile iki saate yakın sohbet edip dertlerini dinledi.
Ak Parti Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesini Ziyaret ederek Şube Başkanı Şaban Özkaymak, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri ile sohbet ederek işçilerin sorunlarını dinledi. Her zaman emekten yana olduğunu ve kendisinin de emekçi olduğunu belirten Özegen, emekçilerin teveccüh edip kendisini desteklemeleri durumunda TBMM’de işçilerin en büyük destekçisi kendisinin olacağını ve işçi sorunlarını çözmede elinden gelen bütün gayreti göstereceğini belirtti.
Hiçbir siyasi görüş gözetmeden herkesin, her gurubun, her sivil toplum kuruluşunun görüşlerini alarak oylarına ve gönüllerine talip olduğunu belirten Ak Parti Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen, sohbet esnasında bir soru üzerine Niğde Belediyesinde çalışan İki yüz’ün üzerinde işçinin 2007 yılında Ak Parti İktidarı döneminde çıkan norm kadro yasasından faydalanamamasını hayretle karşıladığını, bunun iyi niyetli bir yaklaşım olmadığını, işçinin hiçbir suçunun olmadığı bu mağduriyetin giderilmesi için herhangi bir genelge veya iç yönetmelik ile çözülmesi durumunda seçimden önce kanunla halledilmesi durumunda ise seçimden sonra TBMM açılır açılmaz çözüme kavuşması için çalışmalara başlayacağını, önümüzdeki günlerde Niğde’ye gelecek olan Devlet Personel Başkanlığının kendisine bağlı olduğu Devlet Bakanı Hayati Yazıcı’ya konuyu ileteceğini belirtti. Konunun içeriği hakkında Belediye-iş sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ’tan kendisine ayrıntılı rapor hazırlamasını isteyen Özegen; bu raporu Devlet Bakanımıza sunalım çünkü bu konu bin beş yüzden fazla insanı ilgilendiren bir Rızık kapısı meselesi, bu insanların gelecek meselesidir. Bu vesile ile sizlerin şahsında bütün Belediye çalışanlarına sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Dedi.
Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, kendilerinin düşüncelerine değer veren, dertleri ile dertlenen, Sendika adına, işçi adına Ankara’ya gittiklerinde hiçbir zaman kendilerini geri çevirmeyen ve sorunları ile yakından ilgilenen Ak parti Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen’ in Niğde şubelerini ziyaret etmesinden büyük sevinç duyduklarını belirtti. Özkaymak, kendilerine bağlı 47 Belediyede 600’ün üzerinde üyelerinin bulunduğunu belirterek ‘’biz Belediye-İş sendikası olarak Niğde’nin her köşesinden, her görüşünden, en ücra yerlerine kadar Niğde mozaiğini oluşturuyoruz. Bunlara yeni katılan belediyemiz Altunhisar Belediyesidir. Altunhisar Belediyesi en eski belediyelerimizden birisidir.80 yıllık belediyecilik tarihi var, buraya sendika yeni girdi. Belediye başkanımız Sayın Erdal Sarı’ya nasip oldu Arkadaşlarımızı sendikalı yapmak. Çalışan işçilerin sendikalı olmalarında en büyük desteği Altunhisar’da Milletvekili adayımız Erdoğan Özegen’den aldık. İşçi arkadaşlarımız kendilerine minnettardır, İnşallah Milletvekili seçilmeleri durumunda Ankara’da kendilerini en çok işçi sorunları adına bizler rahatsız edeceğiz.’’şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim