22. Dönem Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, 24.Dönem Milletvekilliği için Aday adayı müracaatını vatandaşlarla paylaşmak üzere Niğde’ye geldi.

Ankara’dan Niğde’ye karayolu ile gelen Özegen’i sevenleri, Bor yolu girişinde Birko Fabrikası önünde karşıladı karşıladı.
Ak Parti Milletvekili aday adayı Erdoğan Özegen Niğde’de önce parti binası önünde toplanan vatandaşlara seslenirken ardından Ak Parti il binasında bir konuşma yaptı.

Özegen,kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirirken, ‘bu ilginin kendisine büyük bir sorumluluk yüklediğini’ ifade etti.

Ak Parti Milletvekili aday adayı Erdoğan Özegen birlik ve beraberliğin önemine değinerek, aday adayı olduğunu vurguladı ve başvuru yapan diğer aday adaylarına da başarılar diledi.

 Daha iyi bir Niğde için, önümüzde büyük bir gelecek var. Bunun için Haziran ayında yapılacak genel seçimleri çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor.Hepimizin kalbi Niğde için çarpmalı. Her zaman kullandığım bir cümle var: “Hangi makam, hangi mevkide olursanız olun, bunlar gelip geçicidir. Asıl olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır.” Eğer biz de hemşehrilerimizin gönlünde hoş bir seda bırakmışsak bu bizim için bir bahtiyarlık vesilesidir dedi.

 Konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Özegen, hiç bir zaman Niğde’den bağlarını koparmadığına değinerek kapım sizlere sonuna kadar açık diye konuştu.

 Vatandaşlarda aday adaylığı sürecinde ve bundan sonra da Erdoğan Özegen isminin yanında olduklarını ve desteklediklerini sonuna kadar vereceklerini belirterek ‘Niğde seninle gurur duyuyor’ şeklinde sloganlarla Özegen’e destek verdiler.

 Ak Parti Milletvekili aday adayı Erdoğan Özegen, parti binası önündeki konuşmasının ardından il başkanlığına geçerek orada da bir konuşma yaptı.

Özegen, konuşmasında kendisine gösterilen kadir şinaslığa teşekkür etti.



Editör: TE Bilişim