Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 7 büyükşehir ve aralarında Niğde’nin de bulunduğu 14 il belediye başkan adayını açıklayacak.

Başbakan Erdoğan İstanbul'da partisinin Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'nda aralarında büyükşehirlerin de olduğu 21 ilin belediye başkan adayını açıklıyor.


Dün Niğde'den program için otobüs kaldırıldı. Bir çok AK Parti Niğde Teşkilatı yöneticisi İstanbul'a gitti. 


Başbakan Tayyip Erdoğan, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı açıklamazdan önce Niğde tanıtımı ile ilgili kısa bir film gösterildi. 

Filmde Niğde Belediyesinin hizmetleri ile ilgili bir tek kare bile olmadığı görüldü. Üniversite binalarının yanında, otoyollardan ve Toki binalarından görüntüler verildi. Niğde Üniversitesinin tanıtım filmi gibi bir gösterim oldu. 

Sahneye Niğde Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan ile birlikte  Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve İl Başkanı Emrah Özdemir'de bulundu. 

Faruk Akdoğan'ın özgeçmişi okundu. 

1964 yılında Niğde'de doğdu. Eğitimine sırasıyla, Gümüşler Kasabası İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Lisesi mezuniyetinin ardından Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümüyle devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babası Faruk AKDOĞAN, orta derece Arapça ve İngilizce biliyor.


Editör: TE Bilişim