Niğde İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Niğde Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Ak Parti İl Başkanlığı’na başvurusunu yaptı.


Niğde’de gün geçtikçe ısınan seçim atmosferinde adaylar adaylıklarını bir bir açıklıyor. Özellikle Ak Parti cephesinde aday sayısı gün itibariyle 10 kişiye ulaştı. MHP’den 2 adaylık başvurusu bulunurken CHP’den henüz bir adaylık başvurusu da yapılmadı. Ak Parti’de son olarak Niğde İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Başkanı olan Erdal Koçyiğit Ak Parti İl Teşkilatı’na Niğde Belediyesi Başkanlığı Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Başkan Koçyiğit, “Niğdeli hemşehrilerimizin bu konuyu yakından takip ettiğini biliyorum. Kamuoyunda yoğun da bir ilgi var şahsımıza karşı ve yaptığımız görüşmeler sonucunda da aday adayı olma noktasında karar kılmış bulunuyorum.  Gün itibariyle başvurumuzu yapıyoruz ve hafta içinde de bir törenle Niğde kamuoyu ile başvurumuzu paylaşmış olacağız” dedi.

Ak Parti için yapılacak olan Aday Adaylığı başvuruları sona erdi ve Niğde İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, aday adaylığı başvurusu yapan 10’uncu ve son kişi oldu. 



Editör: TE Bilişim