AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’in projeleri halktan tam destek gördü.

Niğde’de iktidarın gücünü de arkasına alarak Niğde’nin çehresini ve gelişimini büyük oranda etkileyecek projeler adeta Niğde’de devrim yapacak nitelikte.

Geçtiğimiz günlerde 2 ayrı program ile tanıtılan projeler, toplumun her kesiminden destek gördü. Planlaması, yapılabilirliği, şehrin ihtiyacına karşılık vermesi konusunda tam not aldı.

Zamanla şehrin ihtiyaçlarının değişikliğe uğraması, çeşitli ihtiyaçların doğması ve bunun için çözüm gerektiğinin bilincinde olan Emrah Özdemir ve ekibi titiz bir çalışma ile projeler geliştirdi.  Yaklaşık 1.000 kişinin katıldığı teşkilat ve 800 kişinin katıldığı, STK, Oda Temsilcileri, Muhtarlar, Sanayicilerden oluşan toplantılarda projelerini tanıttı.

Emrah Özdemir, ev sohbetleri, mahalle toplantıları, esnaf gezileri, STK-Kurum ziyaretleri, işçisi, emeklisi her kesim ile buluşarak projelerini anlatıyor ve projeler konusunda istişarelerde bulunuyor.

BİZ LAF ÜRETMİYOR, İCRAAT YAPIYORUZ
Özdemir, yapılabilirlik anlamında en iyi projeleri hazırladık dedi ve şu ifadelerde bulundu; ‘’Adaylığımız açıklandığı andan itibaren üzerimizdeki yükün ağırlığının bilincinde olarak çalışmalarımıza başladık. Şehrimizin ihtiyaçlarını geniş bir istişare sonucunda belirledik. Kısa vadeli değil, uzun vadeli ihtiyaçlara çözüm getirebilecek projeler üzerinde çalıştık ve son şeklini vererek tanıtımını yaptık. Tanıtımdan sonra, projelerimize tam destek geldi.  31 Mart’tan sonra hızlı bir şekilde bunların hayata geçirilmesi için adım atacağız. Devlet destekli ve Belediye kaynakları ile yapılacak projelerimiz var.  Biz laf üretmiyor, yapamayacaklarımızın değil, yapacaklarımızın sözünü vererek halkımızın karşısına çıkıyoruz. Muhalefetteki bazı arkadaşlarımız sadece slogan ile seçim kampanyası yürütüyor. Artık milletimiz bu tür laf kalabalıklarına itibar etmiyor. İcraat istiyor, kendisine hizmet edilmesini istiyor. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, şehirlerimize Gönül Belediyeciliği anlayışı ile, insan odaklı hizmetler yapacağız. Biz halkımızın beklentilerini çok iyi biliyor ve bu anlayış ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bize güvenen halkımızı asla mahcup etmeyeceğiz. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum’’ dedi.



 
Editör: TE Bilişim