Adaylığının açıklamasından bugüne kadar Niğdelilerle iç içe olan çalışmasından hız kesmeyen CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker, 30 Mart’ta mutlak başarı sağlayacaklarını ifade etti.


30 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça siyasiler çalışmalarına hız verirken, kamuoyunun favori adaylarından olan CHP’li Fahri Eker, çalışmalarını değerlendirdi.

Yılbaşından itibaren siyasi çalışmalarına büyük bir önem verdiğini ifade eden Eker, 2014 yılında gerçekleştirdiği 103 ev toplantısı ile 2 bini aşkın seçmenle birebir temas kurduğunu, esnaf ve STK ziyaretleriyle proje ve çalışmalarını aktararak, seçimler için en iddialı parti olduklarını aktardı.

 

DEDİKODU VE KİRLİ OYUNLARA KARŞI DİKKATLİ OLMALIYIZ

Eker değerlendirmesinde; “Partimiz birlik ve beraberlik içinde yaklaşık 1000 kişilik aktif bir komite ile çalışıyoruz. Niğde’de değişimi gerçekleştirecek ivmeye sahibiz, bu sinerjinin 30 Mart’a kadar katlanarak büyüyeceğinden kuşkumuz yok! Özellikle parti bünyesinde oluşturduğumuz ekibimiz büyük bir titizlikle siyasi stratejilerimizi, seçmen sorunlarını not etmekte, Ar-Ge merkezimiz çözümler üretmekte, seçim komitemiz ise seçmenle iç içe olmaktadır!” dedi.

Eker açıklamasında Niğdelilere seslenerek; “Kimsenin kuşkusu olmasın tarafsız yapılan tüm kamuoyu çalışmalarında öndeyiz! Bununla birlikte partimize ve adaylarımıza yönelik kirli oyunlar çevirmek, dedikodu gazetesini kullanarak son kozlarını oynamak isteyen şer eksenlerine karşı dikkatli olmak zorundayız. Provokasyonlardan uzak, çalışma ivmemizi kesmeden, herkese ulaşacak iradeye sahip olarak bu seçimleri alacağız! Bu noktada 30 Mart’a kadar bize gönül vermiş partili, partisiz tüm dostlarımız; ailesini, apartmanını, iş yerini bu eylemselliğimize dahil etmesini bekliyoruz!” dedi.

CHP NİĞDE BELEDİYESİNİ YA ALACAK, YA ALACAKTIR!

Mevcut Niğde Belediyesi’nin yaptığı yanlışların hepsinin son noktasına kadar bildiklerini ileride bu sonuçları kamuoyuna açıklayacaklarını aktaran Eker, “kim ne derse desin, güneş balçıkla sıvanmaz! CHP bu Niğde Belediyesi’ni ya alacak, ya alacaktır! Vatandaşımız hak ettiği kurumsallığı ve hizmeti CHP ile, bizle birlikte yaşayacaktır” dedi.

 

BELEDİYECİLİK EKİP İŞİ, KADRO VE DENEYİME SAHİBİZ

Belediye Meclis üyelerinin demokratik bir seçimle seçildiğini ve hepsinin tertemiz mazisi, akademik kariyeri, Niğde için projeleri olduğunu vurgulayarak, bu meclis üyelerinin başka bir partide nüfuz bulmasının imkansız olduğunu aktararak, “Belediyecilik işi ekip işidir! Ekibimizde Niğde’nin örnek gösterilecek kadrolarından oluşmaktadır. Mühendisi, mimarı, avukatı, haritacısı, ekonomisti, turizmcisi, esnafı, genci, kadını ne istenirse hepsinden mevcuttur. Bu anlamda seçmenlerin kadromuzu iyi tanıması istiyoruz. Bununla birlikte bize oy vermeyi düşünmeyen seçmenlere bir kez daha sesleniyoruz, oy verirken, kararınız bizden yana olsun. Çünkü biz Niğde’yi en iyi yönetecek kadro, birikim ve deneyime sahibiz!” dedi.

 



Editör: TE Bilişim