Niğde Belediyesi tarafından Hıdırlık mevkiinde inşaatları başlatılan eğlence mekanlarının yüzde 95’ı tamamlandı. 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehir merkezinde faaliyet gösteren birahanelerin şehir dışına taşınması için uygulanan projenin son aşamalarını görüşmek üzere işletme sahipleri ile bir araya geldi.  

Satışları ihale aşamasına getirilen eğlence mekanları tek katlı olarak 600 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Belediye tarafından hazırlanan proje doğrultusunda yapılan eğlence mekanları kaba inşaatı tamamlanınca ihale usulü ile hak sahiplerine 2011 baharında teslim edilecek.  

İnşaatların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Uyguladığımız projenin geldiği noktayı görüşmek üzere eğlence mekanı sahipleriyle bir araya geldik. İnşaatlar belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlandı ve devam ediyor. Eğlence mekanı sahipleriyle protokol yaptık. Bu protokol çerçevesinde inşaatlar tamamlandıktan sonra eğlence mekânlarını Melek Girmez denilen yerden taşınacaklar. Ben bu projenin Niğde’miz açısından da önemli bir proje olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim