Eğitimde iyi örnekler projesi, eğitim liderleri çalıştayı toplantısı Narlıgöl’de gerçekleştirildi.

 

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdür ve müdür yardımcılarının katılımıyla Eğitim Liderleri Çalıştayı gerçekleştirildi.

Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında Müdürlüğümüzün Ar-Ge biriminin organizasyonuyla gerçekleştirilen program Narlıgöl termal otelde yapıldı. Programa Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durak, Şube Müdürleri, okul-kurum müdürleri ve yardımcıları katıldı.

Programa Ar-Ge biriminden Buket AKYOL’un sunuculuğunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Daha sonra  İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’ın konuşmaları ile devam edilen Çalıştay’da, Milli Eğitim Müdürü Yaşar; gerçekleştirilen bu tip çalışmaların eğitim liderlerini olumlu etkilediğini ve Niğde’nin eğitimine mutlaka katkı sağlayacağını belirtti. Böyle bir organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan, ekibe de teşekkürlerini iletti.

Çalıştayın ilk oturumunda, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet KELEŞOĞLU Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Murat SÜNBÜL konuşmacı olarak katıldı. Sayın SÜNBÜL; Yenilikçi Liderlik ve Gelecekte Eğitim’ konulu seminer verdi.

İkinci oturumda ise; Erciyes Üniversitesi, Eğitim fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet ŞAHİN konuşmacı olarak katıldı. Sayın ŞAHİN; Yöneticiliğin Nitelikleri ve İletişim konulu seminer verdi.

Davetli  konuşmacılara Niğde hatırası olarak, çeşitli hediyeler İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR tarafından taktim edildi.

Çalıştayın ikinci gününde; değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali  DURAK’ın gönüllü olarak katılım yapan tüm okul müdürlerine fedakarlıklarından dolayı teşekkürlerini ilettikten sonra ,yapılan bu çalıştayın Niğde’miz için önemli bir adım olduğunu, ilerleyen zamanlarda tekrar edileceğini belirtti.

Çalıştay eğitim liderlerine anket çalışması yapılarak sona erdirildi.






 

Editör: TE Bilişim