Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Ecemiş ve Yakup Yerlikaya Belediye Başkan Yardımcıları olarak atandı.

 

Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Cengiz Ecemiş; 1958 yılında Niğde’de doğdu. İlk,  orta ve yüksekokul öğrenimini Sakarya’da tamamladıktan sonra, Sağlık Bakanlığı Topraksu Genel Müdürlüğü ve köy hizmetlerinde Makine İşletme Şefi olarak görev yaptı. 1994 yılında kurduğu şirketin idareciliğini yaptı. Birçok Sivil Toplum Kuruluşunda aktif rol alan Ecemiş, Üniversite Derneği’nde yöneticilik ve Çamardılılar Dernek Başkanlığı görevinde bulundu. 1999 - 2004 yılları arası Bademdere Belediye Başkanlığı yapan Ecemiş, 2009 yılında Niğde Belediyesi Meclis üyesi seçildi. Başkan Yardımcısı olarak atanan Cengiz Ecemiş, evli ve 3 çocuk babası.

 

Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Yakup Yerlikaya ise; 1980 yılında Niğde’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Niğde’de tamamladı. 2004-2009 yılları arasında AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yapan Yerlikaya, 2009 yılında Belediye Meclis üyesi seçildi. Evli ve 2 çocuk babası Yerlikaya, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrenimini sürdürüyor.

 

Niğde Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak Cengiz Ecemiş ve Yakup Yerlikaya’nın yanı sıra Mustafa Yiğit ve Rasim Ağadayı görev yapıyor.








Editör: TE Bilişim